Product

Βιομηχανία και τράπεζες στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου

Product

Βιομηχανίες χάρτου στην Ελλάδα (19ος-20ος αιώνας)

Βιομηχανία, έρευνα και ανάπτυξη

Κωδικός:
121028
Description: 

Το βιβλίο αυτό αποσκοπεί στην ενθάρρυνση της Βιομηχανίας και των βιομηχανικών μονάδων να πραγματοποιούν διαχρονικά επενδύσεις βασιζόμενες στην έρευνα και στην προώθηση άριστων εργασιακών σχέσεων και συνθηκών εργασίας, καθώς και στην οργάνωση.

11,98 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό αποσκοπεί στην ενθάρρυνση της Βιομηχανίας και των βιομηχανικών μονάδων να πραγματοποιούν διαχρονικά επενδύσεις βασιζόμενες στην έρευνα και στην προώθηση άριστων εργασιακών σχέσεων και συνθηκών εργασίας, καθώς και στην οργάνωση. Η οργάνωση, η πραγματοποίηση επενδύσεων και το σωστά δομημένο εργασιακό περιβάλλον, οι σωστές και ορθολογικές συνθήκες παραγωγής και εργασίας αναπτύσσουν τους βιομηχανικούς κλάδους, οι οποίοι επιβοηθούν τον πρωτογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας μιας χώρας, είτε αυτή είναι αναπτυσσόμενη, είτε αυτή είναι αναπτυγμένη και συνεπώς το σύνολο της εν γένει οικονομίας μιας χώρας. Επίσης, η οικονομική ανάπτυξη για να επιτευχθεί χρειάζονται καθοριστικές παρεμβάσεις από την υπεύθυνη Πολιτεία στο κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι. Οι εργαζόμενοι-ες, που είναι το ανθρώπινο δυναμικό, συμβάλλουν στην προώθηση δυναμικών και ισορροπημένων ενεργειών για να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί η Βιομηχανία στο σύνολο της. Οι πολίτες καρπούνται τα οφέλη από μια ανθρωποκεντρικού τύπου Βιομηχανία. Η ανάπτυξη είναι συνώνυμη ανθρωποκεντρικών προσπαθειών, όπου το εργατοϋπαλληλικό δυναμικό των βιομηχανιών συμβάλλει θετικότατα.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-02-2098-0
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης Ευσταθίου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1954. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1976) και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου DIPLOMA σε ξενοδοχειακά και διοίκηση τουρισμού του πανεπιστημίου SURREY της Αγγλίας (1977). Από το 1981 έως το 1990 εργάστηκε στη ΓΣΕΕ με την ιδιότητα του επιστημονικού συνεργάτη σε θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής. Συνεργάστηκε επίσης με το Κέντρο Μελετών Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης της ΓΣΕΕ, του σημερινού Ινστιτούτου Εργασίας, και αρθρογράφησε επί μια δεκαετία στη "Φωνή της ΓΣΕΕ". Κατόπιν εργάστηκε στον ΟΑΕΔ, το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και την Αναπτυξιακή Δήμων Πειραιά ως επιστημονικός συνεργάτης. Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων, το πρώτο εκδόθηκε το 1987 με τίτλο "Συνθήκες Εργασίας και Εργαζόμενοι" και το δεύτερο αναμένεται να εκδοθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο μέσα στο 2003, με τίτλο "Η λειτουργία του τουριστικού γραφείου" για τις ανάγκες των μαθητών των ΤΕΕ. Σήμερα εργάζεται στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-02-2098-0
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο