Product

Βιομηχανικός λογισμός

Product

Βιοπληροφορική

Βιοοργανική χημεία

Κωδικός:
92442
Manufacturer: 
Description: 

Το παρόν αποτελεί την 3η κατά σειρά έκδοση του βιβλίου της "Βιοοργανικής χημείας" που απευθύνεται στους σπουδαστές του Τμήματος Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ.
Η ύλη έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να εξυπηρετήσει αφενός μεν το πανεπιστημιακό πρόγραμμα αφετέρου δε να γνωρίσει στο χημικό μηχανικό το περιεχόμενο και τις δυνατότητες της βιοοργανικής χημείας.
Όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης έχουν δοθεί ελάχιστα βέβαια στοιχεία μικροβιολογίας και βιοχημείας, τα οποία θεώρησα απαραίτητα για την πληρέστερη κατανόηση του μαθήματος αυτού και της βιοτεχνολογίας στη συνέχεια.

23,96 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν αποτελεί την 3η κατά σειρά έκδοση του βιβλίου της "Βιοοργανικής χημείας" που απευθύνεται στους σπουδαστές του Τμήματος Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ. Η ύλη έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να εξυπηρετήσει αφενός μεν το πανεπιστημιακό πρόγραμμα αφετέρου δε να γνωρίσει στο χημικό μηχανικό το περιεχόμενο και τις δυνατότητες της βιοοργανικής χημείας. Όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης έχουν δοθεί ελάχιστα βέβαια στοιχεία μικροβιολογίας και βιοχημείας, τα οποία θεώρησα απαραίτητα για την πληρέστερη κατανόηση του μαθήματος αυτού και της βιοτεχνολογίας στη συνέχεια.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-431-949-3
Book pages: 
216
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-431-949-3
Book pages: 
216
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο