Product

Βλέποντας με τα μάτια της μπλε φιλοσοφίας...!!!

Product

Βλέποντας τον κόσμο μέσα από το Άσπεργκερ

Βλέποντάς τα αλλιώς

Κωδικός:
141049
Description: 

Τα διηγήματα της συλλογής αυτής αφηγούνται στιγμιό­τυπα από την καθημερινότητα της ελληνικής κοινωνίας. Οι ήρωες, συνηθισμένοι άνθρωποι όπως όλοι μας, έρχονται αντιμέτωποι με την αναλγησία του κράτους, την κοινωνική απανθρωπιά, τις προσωπικές τους μα­ταιώσεις. Κάποιοι, οι ασυμβίβαστοι, διάγουν βίο μοναχικό, παραμένοντας "μόνοι και...μόνο άνθρωποι".
Η πένα της συγγραφέως ζωντανεύει στιγμές που στη βάση τους είναι τραγικές. Όμως, το αίσθημα του τραγικού κρύβεται πίσω από ένα στρώμα λεπτής ειρωνείας και αρκετής δόσης χιούμορ στην αφήγηση.

7,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα διηγήματα της συλλογής αυτής αφηγούνται στιγμιό­τυπα από την καθημερινότητα της ελληνικής κοινωνίας. Οι ήρωες, συνηθισμένοι άνθρωποι όπως όλοι μας, έρχονται αντιμέτωποι με την αναλγησία του κράτους, την κοινωνική απανθρωπιά, τις προσωπικές τους μα­ταιώσεις. Κάποιοι, οι ασυμβίβαστοι, διάγουν βίο μοναχικό, παραμένοντας "μόνοι και...μόνο άνθρωποι". Η πένα της συγγραφέως ζωντανεύει στιγμές που στη βάση τους είναι τραγικές. Όμως, το αίσθημα του τραγικού κρύβεται πίσω από ένα στρώμα λεπτής ειρωνείας και αρκετής δόσης χιούμορ στην αφήγηση. "Βλέποντάς τα αλλιώς" λοιπόν τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας, με ένα βλέμμα σκωπτικό, απομυθοποιούμε τους μύθους γύρω από αυτή.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-468-016-1
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ιωάννα Αυγουστινιάτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκανε τις γυμνασιακές και λυκειακές σπουδές της στο Τοσίτσειο Αρσάκειο Αθηνών. Ακολούθησε η φοίτησή της στο Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και η άσκηση του επαγγέλματος στη δημόσια εκπαίδευση, απ' όπου, μετά από πολυετή υπηρεσία, πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί στην τοπική εφημερίδα των Βριλησσίων "Ο Περιηγητής". Παράλληλα, συγγράφει αφηγήματα. Η συλλογή διηγημάτων "Βλέποντάς τα αλλιώς" αποτελεί την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική πεζογραφία.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-468-016-1
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο