Product

Βυζαντίου γεύσεις

Product

Βυθούγεννα

Βυθίστε τον "Μαύρο Ήλιο"!

Κωδικός:
121389
Description: 

Ο καπετάν Μονγκάρ και οι άντρες του βρίσκουν καταφύγιο σε ένα όμορφο νησί της Καραϊβικής, τριγυρισμένο από γαλαζοπράσινα νερά. Αλλά η ανάπαυλα δεν διαρκεί πολύ. Κυνηγημένα από τους Άγγλους, τα πλοία "Γεράκι" και "Κοΐμπρα" σηκώνουν άγκυρα και κατευθύνονται προς τη Μαδαγασκάρη. Εκεί τους περιμένει μια νέα πρόκληση: να καταστρέψουν τον "Μαύρο Ήλιο", το μεγαλύτερο πειρατικό του Ινδικού ωκεανού, που το κυβερνά ο φοβερός κάπτεν Σαλίνας, γνωστός ως "Χρυσός θάνατος". Χάρη στη φιλία ενός Άραβα πρίγκιπα, ο Μονγκάρ καταφέρνει να το ανακαλύψει.

8,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο καπετάν Μονγκάρ και οι άντρες του βρίσκουν καταφύγιο σε ένα όμορφο νησί της Καραϊβικής, τριγυρισμένο από γαλαζοπράσινα νερά. Αλλά η ανάπαυλα δεν διαρκεί πολύ. Κυνηγημένα από τους Άγγλους, τα πλοία "Γεράκι" και "Κοΐμπρα" σηκώνουν άγκυρα και κατευθύνονται προς τη Μαδαγασκάρη. Εκεί τους περιμένει μια νέα πρόκληση: να καταστρέψουν τον "Μαύρο Ήλιο", το μεγαλύτερο πειρατικό του Ινδικού ωκεανού, που το κυβερνά ο φοβερός κάπτεν Σαλίνας, γνωστός ως "Χρυσός θάνατος". Χάρη στη φιλία ενός Άραβα πρίγκιπα, ο Μονγκάρ καταφέρνει να το ανακαλύψει. Αλλά για να νικηθούν οι πειρατές του "Μαύρου Ήλιου" χρειάζεται ένα πονηρό τέχνασμα...
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7846-86-9
Book pages: 
147
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σεμπαστιάνο Ρουίζ Μινιόνε ζει στο Τορίνο. Έχει γράψει πολλά κείμενα για το ραδιόφωνο, το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, καθώς και αρκετά παιδικά βιβλία. Το 1996 κέρδισε το ιταλικό βραβείο Άντερσεν.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7846-86-9
Book pages: 
147
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο