Product

Γίνε ξανά καλά!

Product

Γίνε ο ήρωάς μου

Γίνε ο διαιτολόγος του εαυτού σου

Κωδικός:
175990
Description: 

Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι η ιδέα σας ή ο κόσµος ολοένα και περισσότερο τείνει να παχαίνει; Φταίει µόνο ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι γρήγοροι ρυθµοί; Κι εµείς; Σε όλα αυτά εµείς δεν έχουµε µερίδιο ευθύνης; Μήπως τελικά αποδεχόµαστε παθητικά τις εξελίξεις της ζωής; Ή µήπως σε ένα µεγάλο κοµµάτι του πληθυσµού η απώλεια βάρους έχει γίνει εµµονή;

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουµε, να εκπαιδεύσουµε ξανά τους εαυτούς µας πάνω σε θέµατα διατροφής. Τώρα είναι η στιγµή να αποκτήσουµε εφόδια και να αναλάβουµε τον έλεγχο της διατροφικής µας συµπεριφοράς και του βάρους µας.

14,24 €
12,82 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι η ιδέα σας ή ο κόσµος ολοένα και περισσότερο τείνει να παχαίνει; Φταίει µόνο ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι γρήγοροι ρυθµοί; Κι εµείς; Σε όλα αυτά εµείς δεν έχουµε µερίδιο ευθύνης; Μήπως τελικά αποδεχόµαστε παθητικά τις εξελίξεις της ζωής; Ή µήπως σε ένα µεγάλο κοµµάτι του πληθυσµού η απώλεια βάρους έχει γίνει εµµονή; Ήρθε η ώρα να αντιδράσουµε, να εκπαιδεύσουµε ξανά τους εαυτούς µας πάνω σε θέµατα διατροφής. Τώρα είναι η στιγµή να αποκτήσουµε εφόδια και να αναλάβουµε τον έλεγχο της διατροφικής µας συµπεριφοράς και του βάρους µας. Το βιβλίο αποτελεί ένα βοήθηµα για άτοµα που θέλουν να χάσουν µόνιµα βάρος. Περιέχει συµβουλές που θα βοηθήσουν τον κάθε αναγνώστη να βάλει τους δικούς του στόχους, να δει µε κριτική µατιά τη διατροφή του, να αποκτήσει αυτοέλεγχο και να βελτιώσει τις συνήθειες και τα κιλά του. Απευθύνεται σε άτοµα που θέλουν να αποκτήσουν οι ίδιοι τον έλεγχο της διατροφής και της υγείας τους και όχι να ακολουθούν τυφλά ένα διατροφικό µενού. Το βιβλίο στηρίζεται στα πιο πρόσφατα επιστηµονικά δεδοµένα και θα βοηθήσει τους αναγνώστες σε κάθε στάδιο της προσπάθειάς τους προς τη βελτίωση της διατροφής και του βάρους τους. Ένα βιβλίο που επιχειρεί να προβληµατίσει τον αναγνώστη δίνοντάς του το µήνυµα ότι από τον ίδιο και από τις επιλογές του εξαρτάται τόσο η µελλοντική του υγεία όσο και το βάρος του. Ένα βιβλίο ρεαλιστικό και απλό, µε πρακτικές ιδέες και συνταγές, ένα βιβλίο εργαλείο στα χέρια του αναγνώστη.
Subtitle: 
Μικρές αλλαγές στη διατροφή για περισσότερη υγεία και λιγότερα κιλά
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-364-468-4
Book pages: 
242
Book Dimensions: 
22χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μικρές αλλαγές στη διατροφή για περισσότερη υγεία και λιγότερα κιλά
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-364-468-4
Book pages: 
242
Book Dimensions: 
22χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο