Product

Γέροντας Σωφρόνιος, ο θεολόγος του ακτίστου φωτός

Product

Γεροντικό Αγίου Όρους

Γεροντικό Αγίου Όρους

Κωδικός:
131602
Description: 

[...] Το αξιόλογον εις το "Γεροντικόν του Αγίου Όρους" ευρίσκεται εις τον απλούν τρόπον παρουσίας του συγγραφικού αντικειμένου. Δεν πρόκειται περί βιογραφιών, που θα εκούραζαν και θα προκαλούσαν τον νυσταγμόν· παρουσιάζει τα Γεροντάκια να συνομιλούν, να συμβουλεύουν, μέσα στο κατανυκτικόν Αγειορείτικο πλαίσιο.

Το "Γεροντικόν του Αγίου Όρους" πλουτίζεται με την αφήγησιν θαυμάτων, με περιγραφάς, με αξιόλογα ιστορικά και άλλα στοιχεία. Προβάλλει, ωσαύτως, την τεραστίαν και πολύτιμον συμβολήν του Αγίου Όρους εις τον βίον του Έθνους μας. [...]

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το αξιόλογον εις το "Γεροντικόν του Αγίου Όρους" ευρίσκεται εις τον απλούν τρόπον παρουσίας του συγγραφικού αντικειμένου. Δεν πρόκειται περί βιογραφιών, που θα εκούραζαν και θα προκαλούσαν τον νυσταγμόν· παρουσιάζει τα Γεροντάκια να συνομιλούν, να συμβουλεύουν, μέσα στο κατανυκτικόν Αγειορείτικο πλαίσιο. Το "Γεροντικόν του Αγίου Όρους" πλουτίζεται με την αφήγησιν θαυμάτων, με περιγραφάς, με αξιόλογα ιστορικά και άλλα στοιχεία. Προβάλλει, ωσαύτως, την τεραστίαν και πολύτιμον συμβολήν του Αγίου Όρους εις τον βίον του Έθνους μας. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2002
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο