Product

Γεωμετρία του τριγώνου

Product

Γεωμετρικές κατασκευές στο πι και φι

Γεωμετρικά απρόοπτα

Κωδικός:
71793
Description: 

Ωραία τα είχε καταφέρει. Είχε ξανοιχτεί σε μια αγουροξυπνημένη θάλασσα γεμάτη παραισθήσεις γυμνός κι απέραντος ανοιχτός πέρα για πέρα σε όλες τις δυνατότητες φυγής που του πρόσφερε αυτό το ανέλπιστο ταξίδι. Κουβαλούσε όμως σ΄ ένα βαθύ σκοτεινό και κυρίαρχο σημείο τού είναι του το δώρο του φίλου και ίσως ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μελλούμενα κιόλας να τον βασάνιζε φωτεινό αυτό για την ώρα όλα μπορούν να περιμένουν μόνο η λαχτάρα της θάλασσας τον καίει καθώς ξεπλένει στον ωκεανό τα σωθικά του.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ωραία τα είχε καταφέρει. Είχε ξανοιχτεί σε μια αγουροξυπνημένη θάλασσα γεμάτη παραισθήσεις γυμνός κι απέραντος ανοιχτός πέρα για πέρα σε όλες τις δυνατότητες φυγής που του πρόσφερε αυτό το ανέλπιστο ταξίδι. Κουβαλούσε όμως σ΄ ένα βαθύ σκοτεινό και κυρίαρχο σημείο τού είναι του το δώρο του φίλου και ίσως ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μελλούμενα κιόλας να τον βασάνιζε φωτεινό αυτό για την ώρα όλα μπορούν να περιμένουν μόνο η λαχτάρα της θάλασσας τον καίει καθώς ξεπλένει στον ωκεανό τα σωθικά του. Ξεθυμαίνει τη δίψα του κι αναρωτιέται στη μέση του πελάγους τι άλλο του μένει να ζήσει μετά από Μια τέτοια νύχτα. Απόψε.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-406-168-2
Book pages: 
414
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Έφη Νούσκα (15/8/1970-2-12-2009) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πορτογαλική Λογοτεχνία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Λισαβόνας και Ευρωπαϊκό Δίκαιο στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κόιμπρα Πορτογαλίας. Επίσης σπούδασε πιάνο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης με δασκάλα τη Ναυσικά Κόκκα. Έζησε και δικηγόρησε στη Θεσσαλονίκη. Ταξίδεψε σε πολλά μέρη του κόσμου. Μιλούσε πορτογαλικά, γαλλικά, ρωσικά, ισπανικά, αγγλικά.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-406-168-2
Book pages: 
414
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο