Product

Γέρων Φιλόθεος της Λογγοβάρδας

Product

Γεύμα για δύο

Γεύμα για δύο

Κωδικός:
128325
Description: 

Θέλετε να μαγειρέψετε για δύο και να μη σας μείνει φαγητό για την... υπόλοιπη εβδομάδα; Πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να υπολογίσετε τις σωστές ποσότητες και ότι είναι ευκολότερο να παραγγείλετε κάτι έτοιμο από το να μπείτε στην κουζίνα σας;

Σ' αυτό το βιβλίο η Σοφία Σκούρα και οι συνεργάτες της σας προτείνουν συνταγές εύκολες και γευστικές, με υλικά σωστά μετρημένα για ένα γεύμα για δύο, από το ορεκτικό και τη σαλάτα μέχρι το κύριο πιάτο και το γλυκό.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Θέλετε να μαγειρέψετε για δύο και να μη σας μείνει φαγητό για την... υπόλοιπη εβδομάδα; Πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να υπολογίσετε τις σωστές ποσότητες και ότι είναι ευκολότερο να παραγγείλετε κάτι έτοιμο από το να μπείτε στην κουζίνα σας; Σ' αυτό το βιβλίο η Σοφία Σκούρα και οι συνεργάτες της σας προτείνουν συνταγές εύκολες και γευστικές, με υλικά σωστά μετρημένα για ένα γεύμα για δύο, από το ορεκτικό και τη σαλάτα μέχρι το κύριο πιάτο και το γλυκό.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-535-552-3
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σοφία Σκούρα υπήρξε ιδρύτρια της Οικοκυρικής Σχολής Ρόδου, και στη συνέχεια, επί σειρά ετών, καθηγήτρια oικιακής oικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-535-552-3
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο