Product

Για μια μόνο φωνή

Product

Για μια νέα ιδεολογία

Για μια νέα ζωή!

Κωδικός:
132308
Αuthor: 
Description: 

Στο βιβλίο "Για μια νέα ζωή!" ο Τόλε μάς υποδεικνύει πως η υπέρβαση της βασισμένης στο Εγώ κατάστασης της συνειδητότητάς μας δεν είναι μόνο ουσιαστικής σημασίας για την προσωπική μας ευτυχία, αλλά και κλειδί για το τέλος των συγκρούσεων και της οδύνης σε όλο τον κόσμο. Ο Τόλε περιγράφει το πώς η προσκόλλησή μας στο Εγώ δημιουργεί τη δυσλειτουργία που οδηγεί στο θυμό, το φθόνο και τη δυστυχία, και δείχνει στους αναγνώστες πώς να αφυπνιστούν σε μια νέα κατάσταση συνειδητότητας και να ακολουθήσουν την ατραπό μιας αληθινά καταξιωμένης ύπαρξης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο βιβλίο "Για μια νέα ζωή!" ο Τόλε μάς υποδεικνύει πως η υπέρβαση της βασισμένης στο Εγώ κατάστασης της συνειδητότητάς μας δεν είναι μόνο ουσιαστικής σημασίας για την προσωπική μας ευτυχία, αλλά και κλειδί για το τέλος των συγκρούσεων και της οδύνης σε όλο τον κόσμο. Ο Τόλε περιγράφει το πώς η προσκόλλησή μας στο Εγώ δημιουργεί τη δυσλειτουργία που οδηγεί στο θυμό, το φθόνο και τη δυστυχία, και δείχνει στους αναγνώστες πώς να αφυπνιστούν σε μια νέα κατάσταση συνειδητότητας και να ακολουθήσουν την ατραπό μιας αληθινά καταξιωμένης ύπαρξης. Κατατοπιστικό, διαφωτιστικό και εμψυχωτικό, το βιβλίο "Για μια νέα ζωή!" είναι ένα βαθιά πνευματικό μανιφέστο για έναν καλύτερο τρόπο ζωής και για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.
Subtitle: 
Το κλειδί για την ευτυχία, την εσωτερική γαλήνη, την ανακάλυψη και κορύφωση των ονείρων σου
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1779-6
Book pages: 
333
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Έκχαρτ Τόλε γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου πέρασε τα πρώτα δεκατρία χρόνια της ζωής του. Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου, έγινε ερευνητής και επόπτης του πανεπιστημίου Κέμπριτζ. Στα είκοσι εννιά του, μια βαθιά πνευματική μεταμόρφωση διέλυσε σχεδόν την παλιά του ταυτότητα και άλλαξε ριζικά την πορεία της ζωής του.
Τα επόμενα χρόνια τα αφιέρωσε για να κατανοήσει, να αφομοιώσει και να βαθύνει αυτή τη μεταμόρφωση που σημάδεψε το ξεκίνημα ενός εσωτερικού ταξιδιού γεμάτου συγκινήσεις.
Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι σύμβουλος και πνευματικός δάσκαλος, και δουλεύει με άτομα και μικρές ομάδες. Από το 1996 ζει στο Βανκούβερ του Καναδά.

Subtitle: 
Το κλειδί για την ευτυχία, την εσωτερική γαλήνη, την ανακάλυψη και κορύφωση των ονείρων σου
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1779-6
Book pages: 
333
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο