Product

Για να μη χάνεσαι στη γειτονιά

Product

Για να μην ξαναπείς ποτέ... Μαμά πεινάω!

Για να μην αρρωσταίνετε

Κωδικός:
96969
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τίποτα δεν ηρεμεί την ψυχή όσο η απόδραση στην ύπαιθρο φύση.
Το βιβλίο αυτό είναι ένας εύχρηστος οδηγός, γραμμένος από τους ειδικούς στην ιατρική της υπαίθρου φύσης Buck Tilton και Rck Bennett, και σας δίνει πληροφορίες για το πώς να αποφεύγετε όσους κινδύνους για την υγεία σας ελλοχεύουν μέσα στη φύση.
Περιλαμβάνει:
- Πρακτικές οδηγίες για την καθαριότητα μιας κατασκήνωσης, τη διευθέτηση-απομάκρυνση των αποβλήτων, την απολύμανση του νερού, τη διαχείριση του φαγητού και την πρόληψη των μικροβίων.

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τίποτα δεν ηρεμεί την ψυχή όσο η απόδραση στην ύπαιθρο φύση. Το βιβλίο αυτό είναι ένας εύχρηστος οδηγός, γραμμένος από τους ειδικούς στην ιατρική της υπαίθρου φύσης Buck Tilton και Rck Bennett, και σας δίνει πληροφορίες για το πώς να αποφεύγετε όσους κινδύνους για την υγεία σας ελλοχεύουν μέσα στη φύση. Περιλαμβάνει: - Πρακτικές οδηγίες για την καθαριότητα μιας κατασκήνωσης, τη διευθέτηση-απομάκρυνση των αποβλήτων, την απολύμανση του νερού, τη διαχείριση του φαγητού και την πρόληψη των μικροβίων. - Τι χρειάζεται να ξέρετε για τις ασθένειες που μεταδίδουν οι άνθρωποι και για εκείνες που μεταδίδουν τα άγρια ζώα. - Τα σημάδια και τα συμπτώματα των συνηθισμένων μέσα στη φύση ασθενειών και τι πρέπει να κάνετε αν νομίζετε ότι έχετε προσβληθεί από μια απ' αυτές. - Βοηθητικούς πίνακες και προσαρτήματα. Ακόμη περιέχει πληροφορίες για ασθένειες και ένα νέο κεφάλαιο για τη διαχείριση μεγάλων ομάδων καθώς και ομάδων με ειδικές ανάγκες.
Subtitle: 
Οι κρυφοί κίνδυνοι του κάμπινγκ και της εξοχής
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8273-24-2
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βuck Tilton, ιατρικός τεχνικός καταστάσεων επείγουσας ανάγκης στη φύση, είναι συνιδρυτής του Ινστιτούτου Ιατρικής στη Φύση της Εθνικής Σχολής Αρχηγίας στη Φύση, όπου υπηρετεί σήμερα ως διευθυντής σειράς μαθημάτων.

Subtitle: 
Οι κρυφοί κίνδυνοι του κάμπινγκ και της εξοχής
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8273-24-2
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο