Product

Για την ελευθερία του καθενός και την ισότητα όλων

Product

Για την Ελλάδα και την αριστερά

Για την Ελλάδα

Κωδικός:
167160
Description: 

Ο Κακαρώνης ξαναχτυπά!

Η επιμονή είναι βέβαια μια αρετή. Στους γελοιογράφους όμως λειτουργεί διπλά. Και σαν άσκηση και σαν δείγμα αποκοτιάς!
Κι εδώ που τα λέμε η αποκοτιά σ' ένα γελοιογράφο της περιφέρειας είναι απαραίτητη όσο και το οξυγόνο σ' ένα συνάδελφό του που ενδημεί στο κέντρο.

Περιδιαβάζοντας στα καθημερινά που μας ταλανίζουν όλους - και αποτελούν τη χαρά του σατιρικού!- ο Κακαρώνης επαναβεβαιώνεται.

8,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Κακαρώνης ξαναχτυπά! Η επιμονή είναι βέβαια μια αρετή. Στους γελοιογράφους όμως λειτουργεί διπλά. Και σαν άσκηση και σαν δείγμα αποκοτιάς! Κι εδώ που τα λέμε η αποκοτιά σ' ένα γελοιογράφο της περιφέρειας είναι απαραίτητη όσο και το οξυγόνο σ' ένα συνάδελφό του που ενδημεί στο κέντρο. Περιδιαβάζοντας στα καθημερινά που μας ταλανίζουν όλους - και αποτελούν τη χαρά του σατιρικού!- ο Κακαρώνης επαναβεβαιώνεται. Οι αρετές που είχαν πρωτοφανεί στην προηγούμενη συλλογή σκίτσων του -το "Προσοχή Άνθρωπος"- αναδύονται άνετα και στην σημερινή, και σφραγίζουν ένα προσωπικό στυλ και μια προσωπική ματιά στα πράγματα, στα γεγονότα. [...] Μένει προσηλωμένος και συγκεντρωμένος στον στόχο. Ευρηματικός στις ατάκες του και χυμώδης. Εύστοχος και αποκαλυπτικός. Ότι χρειάζεται, όσο χρειάζεται.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-99323-8-Χ
Book pages: 
79
Publication Place: 
Μυτιλήνη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-99323-8-Χ
Book pages: 
79
Publication Place: 
Μυτιλήνη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο