Product

Για την Ελλάδα και την αριστερά

Product

Για την ελληνική μουσική

Για την Ελλάδα μας και τους Έλληνες

Κωδικός:
76745
Manufacturer: 
Description: 

Πριν οι Έλληνες αρχίσουν να διαβάζουν τα ολοκληρωμένα κείμενα των αρχαίων συγγραφέων, είναι καλό να έρθουν σ' επαφή με το βιβλίο αυτό, γιατί γράφτηκε έτσι ώστε να μπορεί με απλά κείμενα να αποδώσει καλύτερα το σκεπτικό του δημιουργού του.
Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να γνωρίσουν οι Έλληνες τη σοφία της πολιτισμικής τους κληρονομιάς, μέσα από ένα κείμενο βατό, στο οποίο περιγράφονται με λόγια απλά, τα λόγια των αρχαίων κλασικών, αλλά και άλλων επιφανών Ελλήνων.

16,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πριν οι Έλληνες αρχίσουν να διαβάζουν τα ολοκληρωμένα κείμενα των αρχαίων συγγραφέων, είναι καλό να έρθουν σ' επαφή με το βιβλίο αυτό, γιατί γράφτηκε έτσι ώστε να μπορεί με απλά κείμενα να αποδώσει καλύτερα το σκεπτικό του δημιουργού του. Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να γνωρίσουν οι Έλληνες τη σοφία της πολιτισμικής τους κληρονομιάς, μέσα από ένα κείμενο βατό, στο οποίο περιγράφονται με λόγια απλά, τα λόγια των αρχαίων κλασικών, αλλά και άλλων επιφανών Ελλήνων. Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να καταλάβουν οι Έλληνες ότι οι αρχαίοι κλασικοί παραμένουν επίκαιροι. Θέλουμε να έρθουν οι νέοι πιο κοντά στην Αρχαία ελληνική σκέψη και να καταλάβουν ότι επειδή η σκέψη αυτή διατυπώθηκε 2500 χρόνια πριν δε σημαίνει ότι είναι ξεπερασμένη, αλλά παραμενει μοντέρνα και τα μηνύματά της αφορούν το σήμερα πιο πολύ από ποτέ άλλοτε.
Subtitle: 
Γνωμικά και ρήσεις
Book ISBN: 
960-8184-35-5
Book pages: 
333
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Γνωμικά και ρήσεις
Book ISBN: 
960-8184-35-5
Book pages: 
333
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο