Product

Για την αλήθεια

Product

Για την άλλη πατρίδα

Για την αλήθεια και για το ψέμα

Κωδικός:
68760
Manufacturer: 
Description: 

Η σειρά "Γεύση από Φιλοσοφία", με βιβλία γραμμένα πολύ απλά, με παραδείγματα παρμένα από την καθημερινή ζωή, συχνά γεμάτα χιούμορ, βοηθάει τα παιδιά να βάλουνε σ' ενέργεια τη σκέψη και την κρίση τους και να βρουν απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που τ' απασχολούν.
Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά όσα συμβαίνουν γύρω μας, θα δούμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Δεν ξεχωρίζουν πάντα από τη μια μεριά το πραγματικό, η αλήθεια, κι από την άλλη η φαντασία, το ψέμα. Στη ζωή η αλήθεια και το ψέμα πάνε συχνά παρέα.

4,36 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η σειρά "Γεύση από Φιλοσοφία", με βιβλία γραμμένα πολύ απλά, με παραδείγματα παρμένα από την καθημερινή ζωή, συχνά γεμάτα χιούμορ, βοηθάει τα παιδιά να βάλουνε σ' ενέργεια τη σκέψη και την κρίση τους και να βρουν απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που τ' απασχολούν. Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά όσα συμβαίνουν γύρω μας, θα δούμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Δεν ξεχωρίζουν πάντα από τη μια μεριά το πραγματικό, η αλήθεια, κι από την άλλη η φαντασία, το ψέμα. Στη ζωή η αλήθεια και το ψέμα πάνε συχνά παρέα.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-234-869-0
Book pages: 
37
Book Dimensions: 
17χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-234-869-0
Book pages: 
37
Book Dimensions: 
17χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο