Product

Γιατί ο ουρανός είναι γαλάζιος;

Product

Γιατί οι "καλοί" μαθητές δουλεύουν για τους "κακούς" μαθητές

Γιατί ο πόνος;

Κωδικός:
69049
Manufacturer: 
Description: 

- Πόσα δεν γίνονται για να απαλυνθεί ο πόνος, που αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Ποιος δεν έχει νιώσει βαθιά τον πόνο. Πόσοι επιστήμονες δεν αναλώνουν τη ζωή τους για να δώσουν μια νότα ανακούφισης. Αλλά, είναι μονάχα ο σωματικός πόνος;
- Το βιβλίο τούτο καταγίνεται με τον εσωτερικό πόνο, τον πόνο που νιώθει ο άνθρωπος - ο κάθε άνθρωπος - μέσα βαθιά στην ψυχή του, και τον οποίο κανένα ανθρώπινο φάρμακο δεν μπορεί να απαλύνει. Όμως, υπάρχει τρόπος, υπάρχει ανακούφιση, υπάρχει σωστή αντιμετώπιση πάνω στο καυτό αυτό θέμα!

3,64 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Πόσα δεν γίνονται για να απαλυνθεί ο πόνος, που αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Ποιος δεν έχει νιώσει βαθιά τον πόνο. Πόσοι επιστήμονες δεν αναλώνουν τη ζωή τους για να δώσουν μια νότα ανακούφισης. Αλλά, είναι μονάχα ο σωματικός πόνος; - Το βιβλίο τούτο καταγίνεται με τον εσωτερικό πόνο, τον πόνο που νιώθει ο άνθρωπος - ο κάθε άνθρωπος - μέσα βαθιά στην ψυχή του, και τον οποίο κανένα ανθρώπινο φάρμακο δεν μπορεί να απαλύνει. Όμως, υπάρχει τρόπος, υπάρχει ανακούφιση, υπάρχει σωστή αντιμετώπιση πάνω στο καυτό αυτό θέμα! - Τον τρόπο τής αντιμετώπισης του πόνου, με απλότητα, αλλά και με σαφήνεια, έρχεται να καταδείξει ο συγγραφέας.
Subtitle: 
Η αντιμετώπισή του
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7241-55-Χ
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
22χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Λυχνός σπούδασε οικονομικά στην Ελλάδα και θεολογία στην Αγγλία, είναι κάτοχος Master και διδακτορικού διπλώματος στη θεολογία. Είναι τραπεζικό στέλεχος, με μακρά προυπηρεσία. Είναι έγγαμος και έχει ένα παιδί.

Subtitle: 
Η αντιμετώπισή του
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7241-55-Χ
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
22χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο