Product

Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν σε παράξενα πράγματα

Product

Γιατί οι άντρες κάνουν μόνο ένα πράγμα τη φορά κι οι γυναίκες πιάνουν χωρίς τέλος το μπλα-μπλα

Γιατί οι άντρες έχουν ρώγες;

Κωδικός:
121417
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ας υποθέσουμε πως βρίσκεστε σε ένα πάρτι. Έχετε πιει δυο τρία Μαρτίνι, ανακατεύεστε με το πλήθος και αναλογίζεστε πόσο ακόμη πρέπει να μείνετε, προτού πάτε για καμιά πίτσα. Ξαφνικά, σας συστήνουν σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο, το γιατρό Χάρη Καπολύ. Ξεχνάτε την πίτσα. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε όλες εκείνες τις παράξενες ερωτήσεις που πάντα θέλατε να κάνετε στο γιατρό σας, αλλά δεν είχατε τα κότσια [ή, πιθανότατα, το χρόνο) να τις κάνετε. Παίρνετε θάρρος (με τα ανάλογα υγρά "καύσιμα"]... και ορμάτε! Αν, λοιπόν, σκεφτήκατε ποτέ να ρωτήσετε ένα γιατρό...

8,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ας υποθέσουμε πως βρίσκεστε σε ένα πάρτι. Έχετε πιει δυο τρία Μαρτίνι, ανακατεύεστε με το πλήθος και αναλογίζεστε πόσο ακόμη πρέπει να μείνετε, προτού πάτε για καμιά πίτσα. Ξαφνικά, σας συστήνουν σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο, το γιατρό Χάρη Καπολύ. Ξεχνάτε την πίτσα. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε όλες εκείνες τις παράξενες ερωτήσεις που πάντα θέλατε να κάνετε στο γιατρό σας, αλλά δεν είχατε τα κότσια [ή, πιθανότατα, το χρόνο) να τις κάνετε. Παίρνετε θάρρος (με τα ανάλογα υγρά "καύσιμα"]... και ορμάτε! Αν, λοιπόν, σκεφτήκατε ποτέ να ρωτήσετε ένα γιατρό... - Γιατί γελάτε όταν σας γαργαλάνε; - Τι γίνεται με τις τρίχες στα αυτιά; - Γιατί μυρίζουν τα ούρα σας όταν έχετε φάει σπαράγγια; - Γιατί ροχαλίζετε όταν έχετε πιει; - Τι είναι η ανατριχίλα; - Τι είναι οι τσίμπλες; - Τι είναι ο λόξιγκας; - Είναι τα στρείδια αφροδισιακά; - Είναι το σπέρμα θρεπτικό; - Τα μεγάλα χέρια σημαίνουν και μεγάλο...; ...τότε το "Γιατί οι άντρες έχουν ρώγες;" είναι το βιβλίο σας! Το "Γιατί οι άντρες έχουν ρώγες;" είναι προϊόν συνεργασίας του Μπίλυ Γκόλντμπεργκ, γιατρού επειγόντων περιστατικών, και του Μαρκ Λέινερ, συγγραφέα μπεστ σέλερ και διάσημου ευθυμογράφου. Το "Γιατί οι άντρες έχουν ρώγες;" προσφέρει πραγματικές, τεκμηριωμένες και εύθυμες απαντήσεις σε μερικές από τις μεγάλες ερωτήσεις για τις παραξενιές του σώματος μας.
Subtitle: 
Εκατοντάδες ερωτήσεις που θα θέλατε να κάνετε στο γιατρό σας μετά το τρίτο Μαρτίνι
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89162-9-1
Book pages: 
197
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μαρκ Λέινερ είναι ο συγγραφέαε των βιβλίων "My Cousin, My Gastroenterologist"· "Tooth Imprints on a Corn Dog"· "Ι Smell Esther Williams"· "EtTu Babe" και "TheTetherballs of Bougainville". Είναι σεναριογράφος πολλών ταινιών και τηλεοπτικών σόου. Γράφει, επίσης, συχνά στα περιοδικά Νew Yorker, Time και GQ.

Subtitle: 
Εκατοντάδες ερωτήσεις που θα θέλατε να κάνετε στο γιατρό σας μετά το τρίτο Μαρτίνι
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89162-9-1
Book pages: 
197
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο