Product

Γιατί οι οικογένειες διαφέρουν;

Product

Γιατί οι πολιτικοί λένε ψέματα

Γιατί οι πόλεμοι;

Κωδικός:
101525
Description: 

Στην αδιάκοπη ένταση ανάμεσα στον πόλεμο και την ειρήνη, τούτο το βιβλίο εκθέτει τις εξάρσεις ή τις υφέσεις, οι οποίες δημιουργούν ή αποσυνθέτουν τον μεγάλο συγκρουσιακό μηχανισμό της νεότερης εποχής. Ο συγγραφέας προτείνει εδώ έναν οδηγό των συγκρούσεων, παρακολουθεί το ιστορικό τους, τα κίνητρά τους, τους πρωταγωνιστές τους, τα μέσα και, βεβαίως, τους τόπους, τα όλο και πιο περίπλοκα και παράξενα σκηνικά όπου διαδραματίζεται η ανθρώπινη αντιπαράθεση.
Ένας χρήσιμος οδηγός που συνοδεύεται από χαρτογράφηση, αναπαράσταση του χώρου και απεικόνιση της σύγκρουσης.

20,13 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην αδιάκοπη ένταση ανάμεσα στον πόλεμο και την ειρήνη, τούτο το βιβλίο εκθέτει τις εξάρσεις ή τις υφέσεις, οι οποίες δημιουργούν ή αποσυνθέτουν τον μεγάλο συγκρουσιακό μηχανισμό της νεότερης εποχής. Ο συγγραφέας προτείνει εδώ έναν οδηγό των συγκρούσεων, παρακολουθεί το ιστορικό τους, τα κίνητρά τους, τους πρωταγωνιστές τους, τα μέσα και, βεβαίως, τους τόπους, τα όλο και πιο περίπλοκα και παράξενα σκηνικά όπου διαδραματίζεται η ανθρώπινη αντιπαράθεση. Ένας χρήσιμος οδηγός που συνοδεύεται από χαρτογράφηση, αναπαράσταση του χώρου και απεικόνιση της σύγκρουσης.
Subtitle: 
Ένας αιώνας γεωπολιτικής
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-02-1911-7
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο δρ. Φρανσουά Ζερέ είναι καθηγητής ιστορίας, σύμβουλος σε ζητήματα άμυνας πολλών γαλλικών και ξένων Μ.Μ.Ε. και πρόεδρος του Γαλλικού Ινστιτούτου Στρατηγικής Ανάλυσης. Έχει γράψει πολλά έργα για τη γεωπολιτική, όπως τα: "Λεξικό της στρατηγικής σκέψης" και "Γιατί οι πόλεμοι;" (εκδ. Παπαζήση).

Subtitle: 
Ένας αιώνας γεωπολιτικής
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-02-1911-7
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο