Product

Γκουλάγκ: Η αληθινή ιστορία

Product

Γκουντέριαν στρατηγός των Πάντσερ

Γκουντ μπάι φορέβερ

Κωδικός:
78186
Manufacturer: 
Description: 

Τα "Best Sellers" της λογοτεχνίας και της ζωής, ως πρώτη ύλη, θα δώσουν τα συστατικά του μύθου. Ενός μύθου κατακερματισμένου, ο οποίος θα συγκολληθεί, για να αποτελέσει το είδωλο-εικόνα μιας ενότητας προορισμένης να αυτοδιαλυθεί εις τα εξ ων ετεροκλήτων συνετέθη.

11,45 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα "Best Sellers" της λογοτεχνίας και της ζωής, ως πρώτη ύλη, θα δώσουν τα συστατικά του μύθου. Ενός μύθου κατακερματισμένου, ο οποίος θα συγκολληθεί, για να αποτελέσει το είδωλο-εικόνα μιας ενότητας προορισμένης να αυτοδιαλυθεί εις τα εξ ων ετεροκλήτων συνετέθη. Να γίνει κονιορτός, να γίνει ασθενής, ανάμνηση συγκεχυμένη, να γίνει τελικά αέρας, αερικό, που θα πλανάται πάνω από ένα επιτύμβιο μάλλον ανύπαρκτο, γύρω από μία μαρμάρινη άγραφη στήλη, όπου θα μπορούσε ο κάθε "περαστικός αναγνώστης" να φανταστεί ή να σκαλίσει πάνω της όποια φράση ή όποια απώλεια νομίζει εκείνος.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-382-501-8
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Τρίπολη της Αρκαδίας το 1945. Το 1960 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γραφικές Τέχνες στο Α.Τ.Ι. με δασκάλους τους: Α. Τάσσο, Η. Δεκουλάκο, Δ. Μυταρά. Το 1968 ίδρυσε και διηύθυνε το Εργαστήριο Εφαρμοσμένων Τεχνών «Μορφή». Το 1974 εγκατέλειψε τις Εφαρμοσμένες Τέχνες και αφοσιώθηκε στη ζωγραφική. Έχει πραγματοποιήσει 53 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα, Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία, Ισπανία, Κύπρο. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές, θεματικές εκθέσεις στην Ελλάδα, Κύπρο, Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ισλανδία, Βουλγαρία. Έχει εικονογραφήσει βιβλία Ελλήνων συγγραφέων. Δημοσίευσε λογοτεχνικά κείμενα σε διάφορα περιοδικά. Ασχολήθηκε με τη λαογραφία και τα εικαστικά του Θεάτρου Σκιών («Φιγούρες», «Σκηνικά», Εκδ. Ερμής 1975-1976). Το 200 κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος, το μυθιστόρημά του, «Γκουντ Μπάι Φορέβερ». Έργα του βρίσκονται: στην Εθνική Πινακοθήκη, στο Υπουργείο Πολιτισμού, σε δημόσια και ιδιωτικά μουσεία, σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έργα του έχουν καταχωρηθεί στους καταλόγους των οίκων Sotheby's και Christie’s Λονδίνου και Άμστερνταμ. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-382-501-8
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο