Product

Γονιμοποίηση

Product

Γονιμότητα

Γονιμότητα

Κωδικός:
134897
Manufacturer: 
Description: 

Ο πρωτοπόρος και προσιτός οδηγός του ειδικού ορμονολόγου Dr. Robert Greene παρουσιάζει το αξιόπιστο πρόγραμμά του για την επίτευξη βέλτιστης ορμονικής υγείας και γονιμότητας.

Ο Dr Robert Greene ενθαρρύνει τις αναγνώστριες να πάρουν στα χέρια τους την ορμονική και αναπαραγωγική τους υγεία.
Το βιβλίο ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνει:
- προγράμματα διατροφής και άσκησης
- τεχνικές μείωσης του άγχους
- ενημέρωση και συμβουλές σχετικά με τις επισκέψεις σε ειδικούς σε θέματα γονιμότητας για προχωρημένες τεχνικές αναπαραγωγής αλλά και για διαγνωστικές εξετάσεις.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο πρωτοπόρος και προσιτός οδηγός του ειδικού ορμονολόγου Dr. Robert Greene παρουσιάζει το αξιόπιστο πρόγραμμά του για την επίτευξη βέλτιστης ορμονικής υγείας και γονιμότητας. Ο Dr Robert Greene ενθαρρύνει τις αναγνώστριες να πάρουν στα χέρια τους την ορμονική και αναπαραγωγική τους υγεία. Το βιβλίο ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνει: - προγράμματα διατροφής και άσκησης - τεχνικές μείωσης του άγχους - ενημέρωση και συμβουλές σχετικά με τις επισκέψεις σε ειδικούς σε θέματα γονιμότητας για προχωρημένες τεχνικές αναπαραγωγής αλλά και για διαγνωστικές εξετάσεις. Ένα ολοκληρωμένο βιβλίο για τη γονιμότητα από έναν ειδικό που αγγίζει το σημαντικό αυτό θέμα με τρυφερότητα αλλά και μεγάλη εμπειρία αφού ο ίδιος και η γυναίκα του αντιμετώπισαν με επιτυχία τα εμπόδια γονιμότητας που τους παρουσιάστηκαν!
Subtitle: 
Ένας κατατοπιστικός οδηγός για την επίτευξη εγκυμοσύνης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-364-366-1
Book pages: 
411
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Dr Robert Greene είναι ειδικός στα θέματα γονιμότητας, μαιευτήρας - γυναικολόγος και ερευνητής στο θέμα των ορμονών, ο οποίος χρησιμοποιεί τις τελευταίες έρευνες από το ενδοκρινολογικό πεδίο.

Subtitle: 
Ένας κατατοπιστικός οδηγός για την επίτευξη εγκυμοσύνης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-364-366-1
Book pages: 
411
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο