Product

Γουέντιγκο

Product

Γουέστι

Γουέστ Χάιλαντ Τεριέ

Κωδικός:
128931
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μέσα από αυτό το βιβλίο, με έγκυρες πληροφορίες, πολλές συμβουλές και έγχρωμη εικονογράφηση, θα μάθετε:
- Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυλής.
- Όλα όσα χρειάζεσθε για τη διατροφή του, την υγεία του και την εν γένει φροντίδα του, έτσι ώστε η ζωή μαζί του να είναι εύκολη και απολαυστική.
- Τη βασική του εκπαίδευση από τον διεθνώς διάσημο επί της συμπεριφοράς των ζώων, Dr Ian Dunbar, και ειδικές συμβουλές από τον αρθρογράφο του περιοδικού "Dog Fancy", Bardi McLennan.

14,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα από αυτό το βιβλίο, με έγκυρες πληροφορίες, πολλές συμβουλές και έγχρωμη εικονογράφηση, θα μάθετε: - Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυλής. - Όλα όσα χρειάζεσθε για τη διατροφή του, την υγεία του και την εν γένει φροντίδα του, έτσι ώστε η ζωή μαζί του να είναι εύκολη και απολαυστική. - Τη βασική του εκπαίδευση από τον διεθνώς διάσημο επί της συμπεριφοράς των ζώων, Dr Ian Dunbar, και ειδικές συμβουλές από τον αρθρογράφο του περιοδικού "Dog Fancy", Bardi McLennan.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8273-39-0
Book pages: 
154
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Seymour Weiss, βετεράνος λάτης του Γουέστ Χάιλαντ Τεριέ, είναι συντάκτης της στήλης του περιοδικού AKC Gazette της Αμερικανικής Λέσχης για το Γουέστ, καθώς και εκτροφέας. Συμμετέχει σε επιδείξεις και είναι κριτής του "αγαπημένου σκύλου του συνταγματάρχη Malcolm".

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8273-39-0
Book pages: 
154
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο