Product

Γραμματική Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού

Product

Γραμματική και συντακτικό Α΄ και Β΄ δημοτικού

Γραμματική και ζωγραφική

Κωδικός:
192318
Description: 

Οι ασκήσεις αυτές φτιάχτηκαν και δουλεύτηκαν στην Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη. Τις επινόησα προσπαθώντας να κινητοποιήσω τους μαθητές μου να κάνουν εξάσκηση πάνω σε γραμματικούς κανόνες με ευχάριστο τρόπο.

Παρατήρησα ότι ακόμα και οι αδύναμοι μαθητές, που συνήθως δυσανασχετούν όταν έχουν ασκήσεις, άνοιγαν βιβλία και τετράδια ανατρέχοντας σε κανόνες και σημειώσεις, προκειμένου να σιγουρευτούν με τι χρώμα θα βάψουν τις εικόνες.

4,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι ασκήσεις αυτές φτιάχτηκαν και δουλεύτηκαν στην Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη. Τις επινόησα προσπαθώντας να κινητοποιήσω τους μαθητές μου να κάνουν εξάσκηση πάνω σε γραμματικούς κανόνες με ευχάριστο τρόπο. Παρατήρησα ότι ακόμα και οι αδύναμοι μαθητές, που συνήθως δυσανασχετούν όταν έχουν ασκήσεις, άνοιγαν βιβλία και τετράδια ανατρέχοντας σε κανόνες και σημειώσεις, προκειμένου να σιγουρευτούν με τι χρώμα θα βάψουν τις εικόνες. Στην πορεία άρχισα να σχεδιάζω εικόνες με θέμα γεωγραφικές τοποθεσίες, αξιοθέατα, ήρωες του σινεμά κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο, ένωνα ζωγραφική με γραμματική, γεωγραφία, ιστορία κ.λπ. Η ενασχόληση με αυτού του είδους ασκήσεις ενεργοποιεί διαφορετικές περιοχές και δυνατότητες του εγκεφάλου και βοηθά σε διαθεματική προσέγγιση των μαθημάτων. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια μαθητών και εκπαιδευτικών.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-564-100-3
Book pages: 
30
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-564-100-3
Book pages: 
30
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο