Product

Γραφολογία

Product

Γραφόμενα

Γραφολογία

Κωδικός:
82275
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο τρόπος που βάζετε την υπογραφή σας, που γράφετε μια λέξη, ή ακόμη και ο τρόπος που κάνετε μουντζούρες πάνω σ' ένα χαρτί αποκαλύπτει περισσότερα απ' όσα πιστεύετε για την προσωπικότητά σας. Ο γραφικός χαρακτήρας είναι ενδεικτικός των συνειδητών και ασυνείδητων επιθυμιών σας, του τρόπου που σκέφτεστε και ζείτε, των θετικών και αρνητικών σημείων του χαρακτήρα σας.
Η γραφολογία, η επίσημη ανάλυση του γραφικού χαρακτήρα, έχει ευρύ φάσμα εφαρμογών, από το χώρο της εγκληματολογίας έως τη συμβουλευτική επιχειρήσεων για την επιλογή του κατάλληλου προσωπικού.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο τρόπος που βάζετε την υπογραφή σας, που γράφετε μια λέξη, ή ακόμη και ο τρόπος που κάνετε μουντζούρες πάνω σ' ένα χαρτί αποκαλύπτει περισσότερα απ' όσα πιστεύετε για την προσωπικότητά σας. Ο γραφικός χαρακτήρας είναι ενδεικτικός των συνειδητών και ασυνείδητων επιθυμιών σας, του τρόπου που σκέφτεστε και ζείτε, των θετικών και αρνητικών σημείων του χαρακτήρα σας. Η γραφολογία, η επίσημη ανάλυση του γραφικού χαρακτήρα, έχει ευρύ φάσμα εφαρμογών, από το χώρο της εγκληματολογίας έως τη συμβουλευτική επιχειρήσεων για την επιλογή του κατάλληλου προσωπικού. Τώρα, μ' αυτό τον εύχρηστο οδηγό, μπορείτε και εσείς, μόνοι σας, να αναλύσετε το γραφικό σας χαρακτήρα, αλλά και αυτόν των δικών σας και των φίλων σσς, και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους.
Subtitle: 
Το κλειδί για να γνωρίσετε τον εαυτό σας και τους άλλους
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2383-0
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ρουθ Γκάρντνερ γεννήθηκε στην Αριζόνα το 1933. Το 1969 ξεκίνησε τις σπουδές της και στη συνέχεια άρχισε να διδάσκει γραφολογία. Το 1972 κυκλοφόρησε το βιβλίο "A graphology student's handbook" ("Εγχειρίδιο γραφολογίας"). Έχει επίσης γράψει τα βιβλία "The truth about graphology" ("Η αλήθεια για τη γραφολογία"), "Celebrating the crone" και "Instant handwriting analysis" ("Γρήγορη ανάλυση του γραφικού χαρακτήρα").
Η Ρουθ Γκάρντνερ ξεκίνησε να μελετά γραφολογία το 1969 και σύντομα άρχισε να τη διδάσκει. Αυτό οδήγησε αναπόφευκτα στην έκδοση του πρώτου της βιβλίου σχετικά με την ανάλυση του γραφικού χαρακτήρα. Η ίδια δηλώνει: "Η μελέτη της γραφολογίας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου και σίγουρα θα αλλάξει τη ζωή του σοβαρού μελετητή της".
Κατά το παρελθόν ασχολήθηκε με την περίθαλψη, κατέχει πτυχίο Κοινωνικού Λειτουργού και πιστοποιητικό παρακολούθησης διετών σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα στον τομέα Εκπαίδευση και Εξέλιξη. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος για την αντιμετώπιση του πόνου και του στρες και έχει πιστοποίηση στη θεραπεία που βασίζεται στην τεχνική ελέγχου των σωματικών λειτουργιών με τη βοήθεια ηλεκτρονικών μέσων. Η Ρουθ Γκάρντνερ μένει στο Τούκσον της Αριζόνα, έχει διδάξει τεχνική συγγραφής βιβλίων σε παράρτημα του Πανεπιστημίου της Αριζόνα και για αρκετές εβδομάδες έδινε επίσης διαλέξεις σχετικά με τη γραφολογία, εν πλω, σε κρουαζιερόπλοιο που ταξίδευε στη Μεσόγειο.

Subtitle: 
Το κλειδί για να γνωρίσετε τον εαυτό σας και τους άλλους
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2383-0
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο