Product

Γυναίκες και εξουσία

Product

Γυναίκες και θυμός

Γυναίκες και έρωτας

Κωδικός:
89114
Manufacturer: 
Description: 

Δεκαέξι γυναίκες... διαφόρων ειδικοτήτων... μιλούν για τον έρωτα...
Άραγε, τι περιμένουν οι γυναίκες από τον έρωτα; Τι σημαίνει γι' αυτές; Πώς βιώνουν την απουσία του; Πιστεύουν στον κεραυνοβόλο έρωτα; Στην αιώνια αγάπη; Θεωρούν τους άντρες αντίπαλους ή συνένοχους;
Ο Ζερόμ Κλεμάν, μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων με δεκαέξι διάσημες Γαλλίδες, προσπαθεί να λύσει το γρίφο της γυναικείας ψυχοσύνθεσης και να καταλάβει πώς αντιλαμβάνονται τον έρωτα οι γυναίκες.

16,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δεκαέξι γυναίκες... διαφόρων ειδικοτήτων... μιλούν για τον έρωτα... Άραγε, τι περιμένουν οι γυναίκες από τον έρωτα; Τι σημαίνει γι' αυτές; Πώς βιώνουν την απουσία του; Πιστεύουν στον κεραυνοβόλο έρωτα; Στην αιώνια αγάπη; Θεωρούν τους άντρες αντίπαλους ή συνένοχους; Ο Ζερόμ Κλεμάν, μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων με δεκαέξι διάσημες Γαλλίδες, προσπαθεί να λύσει το γρίφο της γυναικείας ψυχοσύνθεσης και να καταλάβει πώς αντιλαμβάνονται τον έρωτα οι γυναίκες.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-274-822-2
Book pages: 
417
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζερόμ Κλεμάν εργάστηκε σε διάφορες υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας, διετέλεσε σύμβουλος του πρωθυπουργού Pierre Mauroy, καθώς και γενικός διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Κινηματογραφίας. Είναι πρόεδρος του τηλεοπτικού καναλιού ARTE από την ίδρυσή του το 1992.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-274-822-2
Book pages: 
417
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο