Product

Δεκάτη Δεκεμβρίου

Product

Δέκατος τέταρτος χειμώνας

Δέκατη τρίτη νύχτα

Κωδικός:
100506
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Δέκατος τρίτος αιώνας. Αδριατική. Ένας αγγελιοφόρος εμφανίζεται στη Συντεχνία των Γελωτοποιών, μια μυστική αδελφότητα που επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις, με το εξής μήνυμα για τον παλιάτσο Φέστε: "Ο Ορσίνο είναι νεκρός".
Το νέο προκαλεί αναστάτωση. Πριν από χρόνια, ο Φέστε είχε ξεσκεπάσει τα σκοτεινά σχέδια του Μαλβόλιο, πράκτορα του Άραβα Σαλαντίν, να κατακτήσει το δουκάτο του Ορσίνο. Τώρα, απεσταλμένος της Συντεχνίας των Γελωτοποιών, πρέπει να ανακαλύψει την αιτία θανάτου του δούκα: ατύχημα, αυτοκτονία ή φόνος;

11,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δέκατος τρίτος αιώνας. Αδριατική. Ένας αγγελιοφόρος εμφανίζεται στη Συντεχνία των Γελωτοποιών, μια μυστική αδελφότητα που επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις, με το εξής μήνυμα για τον παλιάτσο Φέστε: "Ο Ορσίνο είναι νεκρός". Το νέο προκαλεί αναστάτωση. Πριν από χρόνια, ο Φέστε είχε ξεσκεπάσει τα σκοτεινά σχέδια του Μαλβόλιο, πράκτορα του Άραβα Σαλαντίν, να κατακτήσει το δουκάτο του Ορσίνο. Τώρα, απεσταλμένος της Συντεχνίας των Γελωτοποιών, πρέπει να ανακαλύψει την αιτία θανάτου του δούκα: ατύχημα, αυτοκτονία ή φόνος; Μεταμφιεσμένος σε Γερμανό έμπορο ο Φέστε φτάνει στο δουκάτο. Στους ταραγμένους αυτούς καιρούς είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις έναν έμπορο από ένα μισθοφόρο, έναν ταξιδιώτη από έναν κατάσκοπο, την αλήθεια από το δόλο. Οι υποψίες του στρέφονται στον διψασμένο για εκδίκηση Μαλβόλιο, αλλά... "Αν η Δωδέκατη Νύχτα είναι για να γλεντοκοπάμε, η Δέκατη Τρίτη είναι για αποκαλύψεις." Μια πρωτότυπη συνέχεια στη Δωδέκατη Νύχτα του Σαίξπηρ με όλα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα υποδειγματικό μεσαιωνικό μυστήριο: μηχανορραφίες, κατασκοπίες, ανίερες πολιτικές συμμαχίες, μυστικές αδελφότητες με επτασφράγιστους κώδικες και το εύρημα ενός γελωτοποιού που κινεί τα νήματα της πλοκής.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2489-6
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Άλαν Γκόρντον εργάζεται ως δικηγόρος στη Legal Aid Society. Ζει με την οικογένειά του στη Νέα Υόρκη. Έχει γράψει αρκετά διηγήματα που έχουν δημοσιευτεί, μεταξύ άλλων, στα περιοδικά "Εllery Queen's Mystery Magazine", "Alfred Hitchcock's Mystery Magazine", "Once Upon a Crime II".

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2489-6
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο