Product

Δεσμοί αίματος

Product

Δεσμοί αίματος: Ο οίκος των Κομαρρέ

Δεσμοί αίματος

Κωδικός:
138496
Description: 

Βρισκόμαστε στο 1555. Έχουν περάσει δεκαεννέα χρόνια από την εκτέλεση της τραγικής βασίλισσας της Αγγλίας και τα γεγονότα που σχετίζονταν μ' αυτή. Όμως το χαρακτηριστικό αυτό χέρι -το σημάδι της μαγείας της, το οποίο κλάπηκε κατά τον θάνατό της- εξακολουθεί να είναι πόλος έλξης για τους ισχυρούς. Τώρα είναι ένα όπλο με σκοπό να χρησιμοποιηθεί εναντίον της ευάλωτης κόρης της Άννας, την Ελισάβετ.

12,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βρισκόμαστε στο 1555. Έχουν περάσει δεκαεννέα χρόνια από την εκτέλεση της τραγικής βασίλισσας της Αγγλίας και τα γεγονότα που σχετίζονταν μ' αυτή. Όμως το χαρακτηριστικό αυτό χέρι -το σημάδι της μαγείας της, το οποίο κλάπηκε κατά τον θάνατό της- εξακολουθεί να είναι πόλος έλξης για τους ισχυρούς. Τώρα είναι ένα όπλο με σκοπό να χρησιμοποιηθεί εναντίον της ευάλωτης κόρης της Άννας, την Ελισάβετ. Όμως μέσα στα πολιορκημένα τείχη της Σιένα, ο Ζαν Ρομπώ, δήμιος και σωτήρας της Άννας Μπολέυν, έχει χάσει το θάρρος του. Έτσι, όταν η περιοχή όπου βρίσκεται θαμμένο το χέρι προδίδεται - και ο καταδότης είναι ο γιος του Ζαν, ο Τζιάννι, που έχει χαθεί στον θρησκευτικό του φανατισμό- ο Ζαν πρέπει ν' ανακαλύψει την πραγματική σημασία του θάρρους: να είναι κανείς τρομοκρατημένος και παρόλα αυτά να πηδάει στο άγνωστο. Από τη ρημαγμένη απ' τον πόλεμο Σιένα ως την αιμοσταγή αναμέτρηση στον Καναδά, στην άλλη μεριά του ωκεανού -ένας Νέος Κόσμος που δεν έχει αγγίξει η Χριστιανική βαρβαρότητα της Ευρώπης- θα μπορέσει η οικογένεια Ρομπώ να συμφιλιωθεί; Θα βρουν τελικά τη γαλήνη η Άννα Μπολέυν και το αίμα της; Το νέο λαμπρό έπος από τον συγγραφέα του μυθιστορήματος "Ο Γάλλος Εκτελεστής".
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8167-71-Χ
Book pages: 
470
Book Dimensions: 
24χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κρις Χάμφρις (Chris C. Humphreys) έχει γεννηθεί στο Τορόντο του Καναδά και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο. Είναι ηθοποιός τρίτης γενιάς και συγγραφέας, τα θεατρικά έργα του οποίου έχουν ανέβει στην Αγγλία και στον Καναδά. Υπήρξε σχολικός πρωταθλητής ξιφασκίας και χορογράφος μαχών. Στο ενεργητικό του περιλαμβάνονται ρόλοι, όπως αυτός του Άμλετ, αλλά και του κορυφαίου μονομάχου στο Anno Domini του NBC, καθώς κι ενός Αθανάτου στην τηλεοπτική σειρά "Highlander". Ζει στο Βανκούβερ με τη γυναίκα του και το γιο τους.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8167-71-Χ
Book pages: 
470
Book Dimensions: 
24χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο