Product

Δεσμώτες ψυχών

Product

Δεσμώτης προδοσίας

Δεσμώτες ψυχών

Κωδικός:
182960
Description: 

Τρέχει να ξεφύγει από το θάνατο από την εποχή του ατυχήματος, το οποίο τη συνέδεσε για πάντα με την καλύτερη φίλη της Λίζα την οποία ορκίστηκε να προστατεύει ό,τι κι αν συμβεί.

Αλλά με τον Ντιμίτρι να την παραμονεύει, η Ρόουζ δεν μπορεί να τρέχει για πολύ ακόμη.

Φάνηκε ότι ο Ντιμίτρι κουράστηκε να με περιμένει. Με άρπαξε από τον ώμο και με τράβηξε προς το μέρος του, με τα κόκκινα μάτια του να αστράφτουν θριαμβευτικά. Σε τόσο κοντινή απόσταση που βρισκόμασταν, αυτό ήταν μάλλον ό,τι χρειαζόταν για να με σκοτώσει.

Τούτη τη φορά, είχε αυτό που ήθελε.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τρέχει να ξεφύγει από το θάνατο από την εποχή του ατυχήματος, το οποίο τη συνέδεσε για πάντα με την καλύτερη φίλη της Λίζα την οποία ορκίστηκε να προστατεύει ό,τι κι αν συμβεί. Αλλά με τον Ντιμίτρι να την παραμονεύει, η Ρόουζ δεν μπορεί να τρέχει για πολύ ακόμη. Φάνηκε ότι ο Ντιμίτρι κουράστηκε να με περιμένει. Με άρπαξε από τον ώμο και με τράβηξε προς το μέρος του, με τα κόκκινα μάτια του να αστράφτουν θριαμβευτικά. Σε τόσο κοντινή απόσταση που βρισκόμασταν, αυτό ήταν μάλλον ό,τι χρειαζόταν για να με σκοτώσει. Τούτη τη φορά, είχε αυτό που ήθελε. Η Αγάπη και η Αφοσίωση Κυλάνε Βαθύτερα από το Αίμα. Συνολικά έχουν πουληθεί περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια βιβλία της σειράς και οι "Δεσμώτες ψυχών" κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την 1η θέση στη λίστα με τα bestseller των New York Times. Το "Vampire Academy" έχει μείνει στη συγκεκριμένη λίστα για 44 συνεχόμενες εβδομάδες!
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-364-530-3
Book pages: 
495
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-364-530-3
Book pages: 
495
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο