Product

Διάλογοι 6

Product

Διάλογοι για τη φυσική θρησκεία

Διάλογοι από τις δυο άκρες του γκρεμού

Κωδικός:
141047
Description: 

Η ποίηση, όπως ισχυρίζονται και οι ποιητές του παρόντος έργου, είναι μια μοναχική ιστορία, που αφορά, εκτός από το δημιουργό, και στον εκλεκτό εκείνο αποδέκτη που μπορεί να μετάσχει των αχράντων μυστηρίων του λόγου του. Σε αυτή την περίπτωση, δύο λυρικές φωνές ευτύχησαν να γίνουν συνοδοιπόροι και διαλέχτηκαν τόσο μεταξύ τους, όσο και με τον ποιητή των εικόνων που φιλοξενούνται στην παρούσα συλλογή, κοινωνόντας έτσι την υπαρξιακή ποίησή τους.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ποίηση, όπως ισχυρίζονται και οι ποιητές του παρόντος έργου, είναι μια μοναχική ιστορία, που αφορά, εκτός από το δημιουργό, και στον εκλεκτό εκείνο αποδέκτη που μπορεί να μετάσχει των αχράντων μυστηρίων του λόγου του. Σε αυτή την περίπτωση, δύο λυρικές φωνές ευτύχησαν να γίνουν συνοδοιπόροι και διαλέχτηκαν τόσο μεταξύ τους, όσο και με τον ποιητή των εικόνων που φιλοξενούνται στην παρούσα συλλογή, κοινωνόντας έτσι την υπαρξιακή ποίησή τους. Αφαιρετικότητα σε φόντο μαυρόασπρο, στίχοι-θραύσματα που καλούν μυστικιστικά στην πρωτογενή αποκάλυψη της Αλήθειας και πλούσιο υλικό, αντλημένο τόσο από τη θρησκευτική παράδοση, όσο και από μια σειρά επιφανειακά ετερόκλιτων πεδίων (όπως, για παράδειγμα, η ιστορική και ποιητική γραμματεία με τη Φυσική) δημιουργούν ένα νοησιαρχικό αίνιγμα που επιλύεται με τη συγκινησιακή χρήση του λόγου, σε ένα σώμα γνήσια μεταμοντέρνων κειμένων.
Subtitle: 
Ποιήματα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7012-85-2
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη, έχει δίπλωμα κριτή κλασικού αθλητισμού (από ΣΕΓΑΣ), πτυχίο προπονητικής ελευθέρας πάλης, ελληνορωμαϊκής, πάλης στην άμμο, υποταγής και μεικτών μαχητικών τεχνών (από ΓΓΑ), καθώς και πτυχίο διαιτησίας μεικτών μαχητικών τεχνών και πάλης υποταγής (από Π.Ο.ΜΜΑ.), ενώ είναι και επιχειρηματίας τρίτης γενιάς και πρωταθλητής ελευθέρας πάλης με τον σύλλογο "Άτλας Καλλιθέας". Επίσης, είναι πτυχιούχος συντάκτης και ρεπόρτερ του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έχει πτυχίο ειδικών εμπορικών επιχειρήσεων από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, master in business administration in accounting and ART, bachelor and master in business administration in F.E.S.E. κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και δημοσίων σχέσεων. Επίσης, έχει εργαστεί ως ρεπόρτερ στην εφημερίδα Το Έθνος και δημοσιογράφος -συντάκτης των αθηναϊκών εντύπων "Η Νέα Ιωνία" & το "Γαλάτσι", ενώ έχει υπάρξει και εκφωνητής χρηματιστηριακών ειδήσεων.
Από το 2005 έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές, καθώς και σε ταινίες μικρού αλλά και μεγάλου μήκους, ενώ έχει εργαστεί στο θέατρο και ως βοηθός σκηνοθέτη.
Τέλος, έχει εκδώσει σε συνεργασία με τη Χριστίνα Φλώρου την ποιητική συλλογή "Διάλογοι" από τις δύο άκρες του γκρεμού που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.

Subtitle: 
Ποιήματα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7012-85-2
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο