Product

Διάσημες δίαιτες

Product

Διάσημοι Έλληνες της αλλοδαπής

Διάσημες υποθέσεις του Δικαστή Τι

Κωδικός:
136016
Manufacturer: 
Description: 

Τσανγκ-πινγκ, 677 μ.Χ. Ο Δικαστής Τι, ο διάσημος Σέρλοκ Χολμς της αρχαίας Κίνας, καλείται να εξιχνιάσει μια σειρά πολύπλοκων εγκλημάτων.

'Ένας διπλός φόνος που διαπράχθηκε στον δρόμο από κάποιον βίαιο κακοποιό με σκοπό το κέρδος οδηγεί τον Δικαστή Τι και τους τέσσερις πιστούς υπαστυνόμους του στους φημισμένους δρόμους του μεταξιού στην επαρχία Σαντούνγκ, όπου έρχονται σε επαφή με πανούργους εμπόρους μεταξιού, με πανδοχείς, με συμμορίες και με όλους εκείνους τους τύπους που κερδίζουν τη ζωή τους από τον δρόμο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τσανγκ-πινγκ, 677 μ.Χ. Ο Δικαστής Τι, ο διάσημος Σέρλοκ Χολμς της αρχαίας Κίνας, καλείται να εξιχνιάσει μια σειρά πολύπλοκων εγκλημάτων. 'Ένας διπλός φόνος που διαπράχθηκε στον δρόμο από κάποιον βίαιο κακοποιό με σκοπό το κέρδος οδηγεί τον Δικαστή Τι και τους τέσσερις πιστούς υπαστυνόμους του στους φημισμένους δρόμους του μεταξιού στην επαρχία Σαντούνγκ, όπου έρχονται σε επαφή με πανούργους εμπόρους μεταξιού, με πανδοχείς, με συμμορίες και με όλους εκείνους τους τύπους που κερδίζουν τη ζωή τους από τον δρόμο. Πριν προλάβει να επιλύσει αυτή τη υπόθεση, μια τυχαία παρατήρηση κάποιου βάζει σε υποψίες τον Δικαστή Τι. Μια μοιχός γυναίκα δολοφόνησε τον άνδρα της, ένα χρόνο περίπου πριν, για να μπορέσει να παντρευτεί τον εραστή της; Ο Δικαστής Τι ξεκινά, με εκπληκτικό ζήλο, να εντοπίσει αυτό το έγκλημα, ρισκάροντας να χάσει τον βαθμό και τη θέση του, αποξενωμένος από τις συμπάθειες των ανθρώπων της περιφέρειάς του. Το μόνο του κίνητρο είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να εκδικηθεί τον θάνατο ενός κακόμοιρου, μικρού εμποράκου. Μήπως όμως έχει κάνει άσχημη γκάφα βασανίζοντας και κατηγορώντας μια γυναίκα; [...]
Subtitle: 
Μια αυθεντική κινέζικη αστυνομική ιστορία του 18ου αιώνα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-310-336-5
Book pages: 
357
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Robert van Gulik γεννήθηκε το 1910 στην Ολλανδία. Το 1934 μπήκε στη διπλωματική υπηρεσία και για πολλά χρόνια εκπροσώπησε τη χώρα του στην Κίνα, την Ιαπωνία, την Ινδία και την Ουάσινγκτον ως Γραμματέας και αργότερα ως Σύμβουλος Πρεσβείας. Η τελευταία του θέση ήταν Πρεσβευτής της Ολλανδίας στην Ιαπωνία και έζησε στο Τόκυο μέχρι το θάνατό του, το 1967. Εκτός από το διπλωματικό του έργο, ήταν επίσης γνωστός ως αυθεντία στη λογοτεχνία, την τέχνη και την ιστορία της Ανατολής. Το 1961 δημοσίευσε την κλασική μελέτη "Sexual Life in Ancient China" [Ερωτική ζωή στην αρχαία Κίνα]. Την πλοκή των αστυνομικών μυθιστορημάτων του εμπνεύστηκε από το σύνολο της κινέζικης λογοτεχνίας και, ιδιαίτερα, από δημοφιλή αστυνομικά μυθιστορήματα που εκδόθηκαν για πρώτη φορά τον δέκατο έβδομο αιώνα.

Subtitle: 
Μια αυθεντική κινέζικη αστυνομική ιστορία του 18ου αιώνα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-310-336-5
Book pages: 
357
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο