Product

Διαβάστε με τον Τόμας!

Product

Διαβάτες στην πόλη

Διαβάστε τη γλώσσα του σώματος

Κωδικός:
170711
Description: 

Για να συνδεθείτε πραγματικά με τους ανθρώπους στο χώρο εργασίας, είναι απαραίτητο να μάθετε να μιλάτε τη γλώσσα του σώματος.

Ο εργασιακός χώρος είναι ένας "αστραπιαίος" κόσμος: Μελέτες αναφέρουν ότι διαμορφώνουμε γνώμη ο ένας για τον άλλο μέσα σε επτά δευτερόλεπτα από τη γνωριμία μας και ότι το 93 τοις εκατό των μηνυμάτων που οι άλλοι λαμβάνουν από εμάς δεν έχει καθόλου να κάνει με όσα στην πραγματικότητα λέμε. Έτσι, η ικανότητα καλής μη-λεκτικής επικοινωνίας μπορεί να αποτελέσει ένα τεράστιο επαγγελματικό πλεονέκτημα.

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για να συνδεθείτε πραγματικά με τους ανθρώπους στο χώρο εργασίας, είναι απαραίτητο να μάθετε να μιλάτε τη γλώσσα του σώματος. Ο εργασιακός χώρος είναι ένας "αστραπιαίος" κόσμος: Μελέτες αναφέρουν ότι διαμορφώνουμε γνώμη ο ένας για τον άλλο μέσα σε επτά δευτερόλεπτα από τη γνωριμία μας και ότι το 93 τοις εκατό των μηνυμάτων που οι άλλοι λαμβάνουν από εμάς δεν έχει καθόλου να κάνει με όσα στην πραγματικότητα λέμε. Έτσι, η ικανότητα καλής μη-λεκτικής επικοινωνίας μπορεί να αποτελέσει ένα τεράστιο επαγγελματικό πλεονέκτημα. Η Carol Kinsey Goman, σε αυτό τον ευχάριστο, πρακτικό οδηγό, συνδυάζει τα πιο πρόσφατα ερευνητικά ευρήματα και τα είκοσι πέντε χρόνια της επαγγελματικής εμπειρίας της ως σύμβουλος και θεραπεύτρια, προκειμένου να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τι λες όταν δεν μιλάς, τόσο εσύ όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι. Σκίτσα, φωτογραφίες, διασκεδαστικά περιστατικά και δεκάδες απλές, διαφωτιστικές ασκήσεις βοηθούν τον αναγνώστη να ελέγξει τα μηνύματα που στέλνει το σώμα του ώστε να μπορέσει να προβάλει μια ακριβέστερη και πιο δυναμική εικόνα τού ποιος πραγματικά είναι στους συναδέλφους, τους πελάτες και τους συνεργάτες του.
Subtitle: 
Τα μυστικά της μη λεκτικής επικοινωνίας στον εργασιακό χώρο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-364-452-8
Book pages: 
235
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Τα μυστικά της μη λεκτικής επικοινωνίας στον εργασιακό χώρο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-364-452-8
Book pages: 
235
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο