Product

Οδηγίες για το μασάζ του μωρού

Product

Αξιολόγηση της συμπεριφοράς παιδιών προσχολικής ηλικίας

Διαδραστικοί πίνακες

Κωδικός:
193191
Product Categories: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς στα σχολεία των οποίων υπάρχουν διαδραστικά συστήματα, αλλά και σε όσους διδάσκουν σε σχολές και κέντρα εκπαίδευσης που διαθέτουν κάποιας μορφής διαδραστικό πίνακα.

Το βιβλίο αποτελείται βασικά από δύο μέρη.

Το Α΄ μέρος, το γενικό, περιλαμβάνει γενικές παρατηρήσεις για τις δυνατότητες που διαθέτουν όλοι οι διαδραστικοί πίνακες με συγκεκριμένη αναφορά στα επιμέρους εργαλεία τους, τόσο από λειτουργική άποψη όσο και από παιδαγωγική, με ιδιαίτερη αναφορά στην ειδική αγωγή και στις μαθησιακές δυσκολίες.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς στα σχολεία των οποίων υπάρχουν διαδραστικά συστήματα, αλλά και σε όσους διδάσκουν σε σχολές και κέντρα εκπαίδευσης που διαθέτουν κάποιας μορφής διαδραστικό πίνακα. Το βιβλίο αποτελείται βασικά από δύο μέρη. Το Α΄ μέρος, το γενικό, περιλαμβάνει γενικές παρατηρήσεις για τις δυνατότητες που διαθέτουν όλοι οι διαδραστικοί πίνακες με συγκεκριμένη αναφορά στα επιμέρους εργαλεία τους, τόσο από λειτουργική άποψη όσο και από παιδαγωγική, με ιδιαίτερη αναφορά στην ειδική αγωγή και στις μαθησιακές δυσκολίες. Το Β΄ μέρος, το ειδικό, επικεντρώνεται σε εφαρμογές και παραδείγματα από ύλη διαφόρων μαθημάτων κυρίως Δημοτικού και Γυμνασίου με λογισμικά πινάκων, που υπάρχουν στα περισσότερα σχολεία, όπως είναι τα ακόλουθα: - Α-MIGO - ClASSbook - IQBoard - SMART Notebook - SCOLA Τέλος παρατίθενται σχετική Βιβλιογραφία και Παράρτημα που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για ορισμένα άλλα λογισμικά.
Subtitle: 
Από τη θεωρία στην πράξη
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-16-4678-7
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Από τη θεωρία στην πράξη
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-16-4678-7
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο