Product

Δικαιοσύνη

Product

Υπόμνημα ιστορικόν περί της νήσου Ίμβρου

Διαδρομές

Κωδικός:
184813
Product Categories: 
Description: 

Οι "Διαδρομές" αυτές περιλαμβάνουν τα κείμενα μου που δημοσιεύτηκαν στην καθημερινή εφημερίδα της Ζακύνθου "Ερμής", από το καλοκαίρι του 2009 που άρχισε η συνεργασία μας, μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για κείμενα, στα οποία αντλώ τα θέματα μου από την ελληνική και την παγκόσμια λογοτεχνία, την αρχαία ελληνική γραμματεία και μυθολογία, καθώς και από διάφορα φιλολογικά και κοινωνικά γεγονότα που κέντρισαν το ενδιαφέρον μου όλο αυτό το διάστημα.

9,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι "Διαδρομές" αυτές περιλαμβάνουν τα κείμενα μου που δημοσιεύτηκαν στην καθημερινή εφημερίδα της Ζακύνθου "Ερμής", από το καλοκαίρι του 2009 που άρχισε η συνεργασία μας, μέχρι σήμερα. Πρόκειται για κείμενα, στα οποία αντλώ τα θέματα μου από την ελληνική και την παγκόσμια λογοτεχνία, την αρχαία ελληνική γραμματεία και μυθολογία, καθώς και από διάφορα φιλολογικά και κοινωνικά γεγονότα που κέντρισαν το ενδιαφέρον μου όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, μέσα από τις σελίδες των "Επιλογών", του λογοτεχνικού - πολιτιστικού ένθετου του "Ερμή", είχα την ευκαιρία να αναφερθώ σε αγαπημένους μου ποιητές και συγγραφείς, σε λογοτεχνικά έργα που με γοήτευσαν, όπως επίσης και σε ενδιαφέροντα πολιτιστικά γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός και εκτός συνόρων. [...] (από την εισαγωγή της συγγραφέως)
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-8431-44-1
Book pages: 
275
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-8431-44-1
Book pages: 
275
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο