Product

Διασκεδάζω και δημιουργώ με μαγικά αυτοκόλλητα

Product

Διασκεδάζω και μαθαίνω

Διασκεδάζω και μαθαίνω

Κωδικός:
98486
Description: 

Αυτό το βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει διάφορα παιχνίδια με τα παιδιά, χωρίς την παρουσία θεατών, που θα γίνουν μέσα στην τάξη ή σε εξωτερικό χώρο.
Είναι παιχνίδια που θα βοηθήσουν το παιδί να καταλάβει καλύτερα κάποιες έννοιες με την μορφή του παιχνιδιού, να γνωρίσει νέα πράγματα, να δει τον εαυτό του στον χώρο, να δοκιμάσει τις ικανότητές του, να αποκτήσει την κυριαρχία των κινήσεών του, να μάθει την αξία της συνεργασίας και τον ρόλο που μπορεί να παίξει μέσα σε μια ομάδα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει διάφορα παιχνίδια με τα παιδιά, χωρίς την παρουσία θεατών, που θα γίνουν μέσα στην τάξη ή σε εξωτερικό χώρο. Είναι παιχνίδια που θα βοηθήσουν το παιδί να καταλάβει καλύτερα κάποιες έννοιες με την μορφή του παιχνιδιού, να γνωρίσει νέα πράγματα, να δει τον εαυτό του στον χώρο, να δοκιμάσει τις ικανότητές του, να αποκτήσει την κυριαρχία των κινήσεών του, να μάθει την αξία της συνεργασίας και τον ρόλο που μπορεί να παίξει μέσα σε μια ομάδα. Παιχνίδια που θα το οδηγήσουν μέσα από την διασκέδαση στη μάθηση και την καλύτερη επαφή του με το περιβάλλον και τα άτομα της τάξης του.
Book pages: 
69
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Book pages: 
69
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο