Product

Διατήρηση τεκμηρίων βιβλιοθηκών και αρχείων

Product

Διατήρηση της υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς

Διατήρηση της υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς

Κωδικός:
77772
Manufacturer: 
Description: 

Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να δώσει τις απαραίτητες γνώσεις στον αναγνώστη, έτσι ώστε να γνωρίσει και να κατανοήσει καλύτερα τις διάφορες απειλές που δέχονται τα υλικά πολιτιστικά αγαθά, να πληροφορηθεί για τις διάφορες μεθόδους που εφαρμόζουν σήμερα οι ειδικοί επιστήμονες και τεχνίτες για την αντιμετώπιση των απειλών αυτών, και να μπορεί να προστατεύσει τα διάφορα αντικείμενα γνωρίζοντας τις βέλτιστες συνθήκες φύλαξης, αποθήκευσης ή έκθεσης των διαφόρων υλικών.

20,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να δώσει τις απαραίτητες γνώσεις στον αναγνώστη, έτσι ώστε να γνωρίσει και να κατανοήσει καλύτερα τις διάφορες απειλές που δέχονται τα υλικά πολιτιστικά αγαθά, να πληροφορηθεί για τις διάφορες μεθόδους που εφαρμόζουν σήμερα οι ειδικοί επιστήμονες και τεχνίτες για την αντιμετώπιση των απειλών αυτών, και να μπορεί να προστατεύσει τα διάφορα αντικείμενα γνωρίζοντας τις βέλτιστες συνθήκες φύλαξης, αποθήκευσης ή έκθεσης των διαφόρων υλικών. Στο τέλος του βιβλίου δίνονται χρήσιμες διευθύνσεις για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς στο διαδίκτυο, αναφέρονται οι σημαντικές διεθνείς συμβάσεις, προσφέρεαι ένα μικρό λεξικό με τη ορολογία που χρησιμοποιήθηκε στο βιβλίο και παρουσιάζονται μερικοί από τους πιο σημαντικούς ισχύοντες νόμους της χώρας μας που αφορούν την πολιτιστική κληρονομιά.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-374-253-8
Book pages: 
387
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεράσιμος Παυλογεωργάτος είναι Περιβαλλοντολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιβαλλοντική Μηχανική. Είναι συγγραφέας επιστημονικών βιβλίων και άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων και μελετών, (1992-σήμερα), σχετικών με τη διαχείριση/διατήρηση του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος. Είναι μέλος διεθνών επιστημονικών ενώσεων, φορέων και δικτύων και κριτής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια και ερευνητικά προγράμματα. Είναι επιστημονικός υπεύθυνος σε εξ αποστάσεως/δια βίου προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Παν. Αιγαίου και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του ΕΚΕΠΙΣ. Είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης "Εξωστρεφούς Επιχειρηματικότητας" για το Παν. Αιγαίου.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-374-253-8
Book pages: 
387
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο