Product

Διατήρηση της υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς

Product

Διατηρητέα

Διατηρήστε ζωντανή τη σχέση σας

Κωδικός:
76727
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Όταν τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες στη σχέση τους, τείνουν κατά κανόνα να πιστέψουν ότι ο γάμος τους ήταν λάθος και... χωρίζουν. Μόνη λύση είναι, άραγε, το διαζύγιο;
Το βιβλίο των N. Duffell και H. Lovendal, ψυχολόγων, συμβούλων γάμου, αλλά και... συζύγων, προτείνει μια εναλλακτική προσέγγιση στο πρόβλημα των συζυγικών σχέσεων όταν «ο μήνας του μέλιτος έχει πια τελειώσει».

13,95 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες στη σχέση τους, τείνουν κατά κανόνα να πιστέψουν ότι ο γάμος τους ήταν λάθος και... χωρίζουν. Μόνη λύση είναι, άραγε, το διαζύγιο; Το βιβλίο των N. Duffell και H. Lovendal, ψυχολόγων, συμβούλων γάμου, αλλά και... συζύγων, προτείνει μια εναλλακτική προσέγγιση στο πρόβλημα των συζυγικών σχέσεων όταν «ο μήνας του μέλιτος έχει πια τελειώσει». Η λύση δεν είναι η ρήξη και ο χωρισμός, υποστηρίζουν, αλλά η αναζήτηση νέων ισορροπιών και μιας νέου τύπου οικειότητας μεταξύ των συντρόφων, έτσι που να κάνουν τη σχέση τους όχι απλώς βιώσιμη, αλλά και συναρπαστική. Ένα βιβλίο για όσους και όσες επιθυμούν ν' απαντήσουν θετικά στην πρόκληση της φθοράς στην ερωτική τους διάθεση, ν' ανοίξουν μια νέα σελίδα στο βιβλίο της κοινής ζωής τους.
Subtitle: 
Όταν τελειώσει ο μήνας του μέλιτος
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-218-298-9
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Όταν τελειώσει ο μήνας του μέλιτος
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-218-298-9
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο