Product

Διαχείριση έργου

Product

Διαχείριση έργων

Διαχείριση έργων

Κωδικός:
90065
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η πορεία προς τη διαχείριση των έργων, ως ένα επιχειρηματικό πρότυπο, είναι μια επαναστατική πορεία. Στο "Έξυπνες ιδέες: Διαχείριση έργων" η Donna Deeprose αποκαλύπτει όλα εκείνα τα εργαλεία για να μπορέσεις εσύ να ακολουθήσεις αυτόν τον επαναστατικό δρόμο.
-Ανακάλυψε το πως οι επιχειρήσεις, υιοθετούν επιτυχώς τα εργαλεία και τις τεχνικές διαχείρισης έργων, που χρησιμοποιούν οι μηχανικοί και οι κατασκευαστικές εταιρείες, χωρίς όμως να χρειάζεται κι εσύ να γίνεις μηχανικός.

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η πορεία προς τη διαχείριση των έργων, ως ένα επιχειρηματικό πρότυπο, είναι μια επαναστατική πορεία. Στο "Έξυπνες ιδέες: Διαχείριση έργων" η Donna Deeprose αποκαλύπτει όλα εκείνα τα εργαλεία για να μπορέσεις εσύ να ακολουθήσεις αυτόν τον επαναστατικό δρόμο. -Ανακάλυψε το πως οι επιχειρήσεις, υιοθετούν επιτυχώς τα εργαλεία και τις τεχνικές διαχείρισης έργων, που χρησιμοποιούν οι μηχανικοί και οι κατασκευαστικές εταιρείες, χωρίς όμως να χρειάζεται κι εσύ να γίνεις μηχανικός. -Η διαχείρηση έργου σε σχέση με τη διαχείριση λειτουργιών... είναι οι δύο έννοιες που πρέπει πρώτα απ' όλα να εξετάσουμε το πόσα κοινά έχουν στην πραγματικότητα. -Από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση των έργων, πώς οι σωστοί διαχειριστές τα σχεδιάζουν και τα υλοποιούν, χωρίς να παρεκκλίνουν από τους στόχους και τους περιορισμούς του προϋπολογισμού; -Προς το δρόμο για την ολοκλήρωση ενός έργου, μπορεί να παρουσιαστούν ορισμένα εμπόδια, τα οποία θα πρέπει να ξεπεραστούν. Όμως ποια είδη προβλημάτων θα συναντήσεις και πώς θα τα ξεπεράσεις; -Παρόλο που το έργο σου σε κάποιο σημείο θα ολοκληρωθεί, το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να φαίνεται. Πώς λοιπόν οι διαχειριστές έργων ολοκληρώνουν και πώς συνεχίζουν; Μπορεί να αποδειχθεί ότι η ολοκλήρωση ενός έργου είναι το ίδιο δύσκολη όσο και η εκκίνησή του. Όταν έχει επιτυχώς διαχειριστεί ένα έργο, έχεις αφήσει τη "σφραγίδα" σου. Αποκτάς τη φήμη ότι είσαι άνθρωπος που φέρνεις εις πέρας τις αποστολές σου. Το "Έξυπνες ιδέες: Διαχείριση έργων" σου παρέχει όλα εκείνα τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα κάνουν τα έργα σου αξιοπρόσεχτα.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-512-446-7
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Donna Deeprose είναι η συγγραφέας δύο βιβλίων σχετικά με τις ομάδες εργασίας, των "The team coach" και "Recharge your team". Στο βιβλίο της "How to recognize and reward employees" αναφέρεται στην αναγνώριση και επιβράβευση των υπαλλήλων. Συνέβαλε επίσης στη συγγραφή ενός βιβλίου επιχειρηματικής εξομοίωσης, του Teams@Work, το οποίο αυτή και η συνεργάτης της προσάρμοσαν στις ειδικές ανάγκες και καταστάσεις των πελατών τους.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-512-446-7
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο