Product

Διδάσκοντας μαζί, μαθαίνοντας μαζί

Product

Διδάσκοντας με πάθος και έμπνευση

Διδάσκοντας μαθηματικά

Κωδικός:
120872
Manufacturer: 
Description: 

Η μετάφραση στα ελληνικά της έκτης έκδοσης του "Διδάσκοντας μαθηματικά" έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ελληνική βιβλιογραφία σχετικά με τη διδασκαλία των μαθηματικών στο δημοτικό και το γυμνάσιο.

78,81 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η μετάφραση στα ελληνικά της έκτης έκδοσης του "Διδάσκοντας μαθηματικά" έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ελληνική βιβλιογραφία σχετικά με τη διδασκαλία των μαθηματικών στο δημοτικό και το γυμνάσιο. Σύμφωνα με το συγγραφέα του βιβλίου, το βασικό στοιχείο στα μαθηματικά είναι πολύ απλό: Τα μαθηματικά έχουν νόημα. Το μάθημα αυτό που για πολλά παιδιά φαντάζει δύσκολο, μπορεί να γίνει πολύ εύκολο και κατανοητό. Κάθε παιδί μπορεί να τον τρόπο του να πιστέψει ότι έχει τη δυνατότητα να βγάλει νόημα από τα μαθηματικά. Κάθε παιδί θα πρέπει να φύγει από το σχολείο πιστεύοντας στην ικανότητα να καταλάβει και να κάνει μαθηματικά. Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθήσει τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο τα παιδιά και τους γονείς να πιστέψουν ότι τα μαθηματικά έχουν νόημα και ότι μπορούν να τα κατανοήσουν μόνοι τους. Με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου οι εκπαιδευτικοί μπορούν να διδάξουν στα παιδιά να αντιμετωπίζουν τα μαθηματικά χωρίς το φόβο της αποτυχίας. Τα παιδιά θα πρέπει να αναπτύξουν την κατανόηση των μαθηματικών και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους ως αποτέλεσμα της συμμετοχής τους στο να κάνουν μαθηματικά.
Subtitle: 
Για δημοτικό και γυμνάσιο. Μια αναπτυξιακή διαδικασία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-458-025-6
Book pages: 
636
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο John A. Van de Walle είναι Ομότιμος Καθηγητής του Virginia Commonwealth University στο Richmond της Πολιτείας της Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Εκεί δίδαξε μαθήματα σε προπτυχιακό επίπεδο κυρίως σε δασκάλους δημοτικού σχολείου και γυμνασίου. Συνεχίζει να δημοσιεύει και να συνεργάζεται με εκπαιδευτικούς σε τακτική βάση. Έχει γράψει αρκετά κεφάλαια και άρθρα για εκπαιδευτικούς σε βιβλία και περιοδικά του Εθνικού Συμβουλίου των Δασκάλων των Μαθηματικών (NCTM) των ΗΠΑ. Παράλληλα με το συγγραφικό του έργο, υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Δασκάλων των Μαθηματικών, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαιδευτικού Υλικού και μέλος του Συμβουλίου των Διευθυντών (1998-2001).

Subtitle: 
Για δημοτικό και γυμνάσιο. Μια αναπτυξιακή διαδικασία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-458-025-6
Book pages: 
636
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο