Product

Διεθνείς νομισματικές σχέσεις

Product

Διεθνείς νομισματικές σχέσεις

Διεθνείς νομισματικές σχέσεις

Κωδικός:
78246
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές οικονομικών επιστημών. Επίσης, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από μεταπτυχιακούς φοιτητές ως εγχειρίδιο αναφοράς. Ο σκοπός του είναι διττός. Ο πρωταρχικός σκοπός είναι η παρουσίαση των παραδοσιακών και σύγχρονων εξελίξεων των διεθνών νομισματικών σχέσεων, οι οποίες αναφέρονται στον προσδιορισμό των συναλλαγματικών ισοτιμιών, τις συναλλαγματικές κρίσεις και την αποτελεσματικότητα της διεθνούς μακροοικονομικής πολιτικής.

20,14 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές οικονομικών επιστημών. Επίσης, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από μεταπτυχιακούς φοιτητές ως εγχειρίδιο αναφοράς. Ο σκοπός του είναι διττός. Ο πρωταρχικός σκοπός είναι η παρουσίαση των παραδοσιακών και σύγχρονων εξελίξεων των διεθνών νομισματικών σχέσεων, οι οποίες αναφέρονται στον προσδιορισμό των συναλλαγματικών ισοτιμιών, τις συναλλαγματικές κρίσεις και την αποτελεσματικότητα της διεθνούς μακροοικονομικής πολιτικής. Ένας άλλος σκοπός του παρόντος εγχειριδίου είναι να συζητηθούν οι πιο γνωστές προτάσεις μεταρρύθμισης του διεθνούς νομισματικού συστήματος και να αξιολογηθούν υπό το πρίσμα των ιστορικών του εξελίξεων της τελευταίας χιλιετίας.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-402-087-0
Book pages: 
332
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Ι. Καρφάκης (Ph.D., Essex) γεννήθηκε στον Κάλαμο Λευκάδος το 1957 και είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει επίσης διδάξει στα Πανεπιστήμια του Sydney, New South Wales και Macquarie της Αυστραλίας, και έχει δώσει διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Louis Pasteur του Στρασβούργου. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα είναι στο χώρο των διεθνών νομισματικών σχέσεων και έχει δημοσιεύσει μελέτες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-402-087-0
Book pages: 
332
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο