Product

Δικαίωμα προσδοκίας

Product

Δικαίωμα στη βλασφημία

Δικαίωμά σας

Κωδικός:
71867
Description: 

Μια διεκδικητική συμπεριφορά προάγει την ισοτιμία στις ανθρώπινες σχέσεις, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και τα συμφέροντά μας χωρίς υπερβολικό άγχος, να εκφράζουμε με άνεση ειλικρινή συναισθήματα και να ασκούμε τα προσωπικά μας δικαιώματα χωρίς να αρνούμαστε τα δικαιώματα των άλλων.

17,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια διεκδικητική συμπεριφορά προάγει την ισοτιμία στις ανθρώπινες σχέσεις, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και τα συμφέροντά μας χωρίς υπερβολικό άγχος, να εκφράζουμε με άνεση ειλικρινή συναισθήματα και να ασκούμε τα προσωπικά μας δικαιώματα χωρίς να αρνούμαστε τα δικαιώματα των άλλων. Παρ' ότι ο παραπάνω ορισμός ακούγεται απλός, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να είναι διεκδικητικοί, που αισθάνονται ιδιαίτερο άγχος ή φόβο όταν είναι διεκδικητικοί ή δεν έχουν τις απαιτούμενες ικανότητες για να εκφράσουν αποτελεσματικά τον εαυτό τους. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι αυτοί νιώθουν κατά κανόνα αβοήθητοι, αδύναμοι, ανεπαρκείς και αναποτελεσματικοί όταν δεν ασκούν τα δικαιώματά τους, αλλά και ένοχοι τις λίγες φορές που εκφράζουν τις επιθυμίες τους, λένε «όχι» ή υπερασπίζονται τον εαυτό τους. Το βιβλίο των Αλμπέρτι και Έμμονς είναι ένας καθημερινός και αποτελεσματικός οδηγός στο δρόμο μας προς τη διεκδικητικότητα, και εντέλει στο δρόμο προς περισσότερο ισότιμες και ικανοποιητικές σχέσεις.
Subtitle: 
Ένας οδηγός για περισσότερο ισότιμες σχέσεις
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-16-0243-7
Book pages: 
315
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Dr Robert E. Alberti ψυχολόγος ασχολείται με τη συζυγική και οικογενειακή θεραπεία, είναι μέλος της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας Συζυγικής και Οικογενειακής Θεραπείας. Έχει επιμεληθεί και έχει γράψει πολλά βιβλία.

Subtitle: 
Ένας οδηγός για περισσότερο ισότιμες σχέσεις
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-16-0243-7
Book pages: 
315
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο