Product

Διόρασις

Product

Διορθική υπερηχοτομογραφία της ελάσσονος πυέλου στον άνδρα

Διορθική υπερηχογραφία του προστάτη και των σπερματοδόχων κύστεων

Κωδικός:
71205
Description: 

Το βιβλίο αυτό γράφηκε για την καθημερινή κλινική πράξη και απευθύνεται σε όλους τους γιατρούς (Ουρολόγους, Ακτινολόγους) που ασχολούνται με τη Διορθική Υπερηχογραφία. Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να δώσει στους ενδιαφερόμενους μία εκτενή εικόνα της τεχνικής και των διαγνωστικών δυνατοτήτων της απεικονιστικής αυτής μεθόδου.
Η Διορθική Υπερηχογραφία απέκτησε τα τελευταία χρόνια τεράστια σημασία στην Ουρο-Ογκολογία και ιδιαίτερα για την πρώιμη διάγνωση και τη σταδιοποίηση του καρκίνου του προστάτη, καθώς και την παρακολούθηση της ανταπόκρισής του στη θεραπεία.

29,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό γράφηκε για την καθημερινή κλινική πράξη και απευθύνεται σε όλους τους γιατρούς (Ουρολόγους, Ακτινολόγους) που ασχολούνται με τη Διορθική Υπερηχογραφία. Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να δώσει στους ενδιαφερόμενους μία εκτενή εικόνα της τεχνικής και των διαγνωστικών δυνατοτήτων της απεικονιστικής αυτής μεθόδου. Η Διορθική Υπερηχογραφία απέκτησε τα τελευταία χρόνια τεράστια σημασία στην Ουρο-Ογκολογία και ιδιαίτερα για την πρώιμη διάγνωση και τη σταδιοποίηση του καρκίνου του προστάτη, καθώς και την παρακολούθηση της ανταπόκρισής του στη θεραπεία. Για καλό αποτέλεσμα είναι απαραίτητη βεβαίως, εκτός από τη γνώση της μεθόδου, και η πείρα του εξεταστού.
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-7144-42-2
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-7144-42-2
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο