Product

Διπλό είδωλο στο σπασμένο καθρέφτη

Product

Διπλό παιχνίδι

Διπλό κλικ στον έρωτα

Κωδικός:
94428
Manufacturer: 
Description: 

Μπανάκι, φαγάκι, αλμύρα, αιγαιοπελαγίτικη, παρέες, τσάρκα στα στέκια της παραλίας -τελικά δεν περνάει κι άσχημα με τη γιαγιά στην Πάρο η Φωτεινή. Ξαφνικά, ο Τζουντ Λο -ή ο σωσίας του;- σκάει μύτη μαρσάροντας στην προκυμαία καβάλα στην πεντακοσάρα εντούρο του. Αυτό ήταν! Η καρδούλα της δεκατετράχρονης αρχίζει να χτυπά στο ρυθμό της "πειραγμένης" εξάτμισής του.

7,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μπανάκι, φαγάκι, αλμύρα, αιγαιοπελαγίτικη, παρέες, τσάρκα στα στέκια της παραλίας -τελικά δεν περνάει κι άσχημα με τη γιαγιά στην Πάρο η Φωτεινή. Ξαφνικά, ο Τζουντ Λο -ή ο σωσίας του;- σκάει μύτη μαρσάροντας στην προκυμαία καβάλα στην πεντακοσάρα εντούρο του. Αυτό ήταν! Η καρδούλα της δεκατετράχρονης αρχίζει να χτυπά στο ρυθμό της "πειραγμένης" εξάτμισής του. Και η γιαγιά; Ποία η θέση της κυρίας Κλαίρης, που δεν πολυαντέχει ευθύνες και νταντέματα; Πώς θα σαμποτάρει τον πρώτο -αλλά αταίριαστο- έρωτα της επαναστατημένης νεαρής, τη στιγμή που και η ίδια έχει μπει στο στόχαστρο του σκανταλιάρη φτερωτού θεού; Ψάξε τη λύση στην αναζήτηση, μ' ένα... διπλό κλικ στον έρωτα!
Subtitle: 
Εφηβικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2751-8
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λένα Μερίκα γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά στη Βιέννη και εργάστηκε επί είκοσι τρία χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Με το που βγήκε στην πρόωρη σύνταξη αφιερώθηκε στις αγάπες της: στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και, κυρίως, τη λογοτεχνία. Έχει γράψει: έντεκα θεατρικά έργα, από τα οποία τα εφτά έχουν τιμηθεί με βραβεία (ΕΕΘΣ, Καλοκαιρίνειο, κ.λπ.) και επαίνους· διηγήματα που βραβεύτηκαν σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και κυκλοφορούν με το γενικό τίτλο "Νόστος γι' αλλού..." (Ergo, 2000) - ορισμένα περιλαμβάνονται σε συλλογικές εκδόσεις των εκδοτικών οίκων Γκοβόστης (1997), Κέδρος (1998), Καστανιώτης (2000), Ψυχογιός (1999, 2000, 2002) και Αστήρ (2002) ή έχουν δημοσιευτεί στον περιοδικό Τύπο· σενάρια για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση (Mega). Έχει αποσπάσει πλήθος τιμητικών διακρίσεων με κορυφαία τη βράβευσή της από το Ίδρυμα Ουράνη της Ακαδημίας Αθηνών (Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας 2004), για το σύνολο του έργου της. Το βιβλίο της "Με κύμινο και αγάπη" (βραβείο Ιπεκτσί 2001) έχει μεταφραστεί και κυκλοφορεί στην Τουρκία.

Subtitle: 
Εφηβικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2751-8
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο