Product

Δίψα: Μετά το τέλος

Product

Διψασμένη ορτανσία

Διψάς, αγάπη μου;

Κωδικός:
125392
Manufacturer: 
Description: 

Το διαδίκτυο για μένα ήταν μια μορφή γενεθλίων για τα γραπτά μου, ένα είδος ημερολογίου και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτό γέννησε ίντρικγκες και μερικά σφάλματα που δεν αποχωρίστηκα ακόμη. Με βοήθησε ωστόσο για λιγότερο από 2 έτη αυτό το blog με σχεδόν 25.000 αναγνώστες να κρίνω και να κριθώ ...ενίοτε, ως επίγονος του Οδυσσέα Ελύτη.

9,14 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το διαδίκτυο για μένα ήταν μια μορφή γενεθλίων για τα γραπτά μου, ένα είδος ημερολογίου και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτό γέννησε ίντρικγκες και μερικά σφάλματα που δεν αποχωρίστηκα ακόμη. Με βοήθησε ωστόσο για λιγότερο από 2 έτη αυτό το blog με σχεδόν 25.000 αναγνώστες να κρίνω και να κριθώ ...ενίοτε, ως επίγονος του Οδυσσέα Ελύτη. Ο πρώτος τίτλος της εισαγωγής ήταν από ένα ποίημα του Ν. Λαπαθιώτη "Λίγο αέρα, παρακαλώ..." και ο τωρινός, από ένα ποίημα του "εραστή" μου, "Διψάς, αγάπη μου;", χωρίς να θέλω να αλλάξω το profile, το άλλαζα κάθε φορά που άλλαζα την κρεβατοκάμαρα μου σε όρθιο index καταλογογράφησης στις παράφορες. Μια σημείωση για τα γενέθλια μου που δεν βρίσκεται στο bio, γεννήθηκα αρχές Ιουνίου, την ίδια ημέρα που είχε γεννηθεί και η Marilyn Monroe. Έζησα κάτι έρωτες που με συντρίψανε και επισκέφτηκα από τότε πολλές φορές το Λονδίνο για να μη βλέπω φαντάσματα. Η gallery που θα φιλοξενήσει στο μέλλον τα χειρόγραφα μου βρίσκεται στην Φρανκφούρτη. Και αυτό το blog είχε μια συνάφεια με την παιδική μου ηλικία. Ξαναζούσα τις συστολές και την διαφάνεια. Τώρα με ξέρουν λίγο περισσότεροι από τότε. θα ήθελα ακόμη να αφιερώσω αυτό το βιβλίο σ' όλους αυτούς που δεν θα το αγαπήσουν ποτέ! Πιστεύω ότι ένας κύκλος έκλεισε και για το τι σελίδα θα ανοίξω τώρα, προτιμώ να μην το ξέρω ούτε εγώ... Θα υπογράψω και θα φύγω. Lady D(elear)
Subtitle: 
Lady D(elear)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8429-66-8
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκα σ' έναν καταρράκτη το 1972. Μεγάλωσα στον Κήπο των Λύπεων. Και έκτοτε προτιμώ να ερωτεύομαι με λέξεις στο στόμα. Πρωτοεμφανίστηκα με την ανθολογία: 16 Νέοι Έλληνες Ποιητές, έκδοση της θεατρικής εταιρείας Πράξη (θέατρο οδού Κεφαλληνίας), το 1997. Τύπωσα με δική μου επιμέλεια το τευχίδιο: Για το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη, Περί Ποιήσεως και το Εν, το 1997 (εκτός εμπορίου). Σπούδασα στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, στο τμήμα Νοσηλευτικής β στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Εκδόθηκαν τα βιβλία μου: Υγράμβαρις ή των ερώτων τα μετακινέοντα (εκδόσεις Σοκόλη, 2000), Το καλοκαίρι με τα όστρακα (εκδόσεις Δέλεαρ, 2002). Έχουν δημοσιευθεί τα κείμενά μου: Η μυστική ευφωνία του Διονυσίου Σολωμού, ΕΠΤΑκυκλος, Ο διαμαντένιος Γαληνευτής, ΑΝΑτολικός, Γράμμα στον Rainer Maria Rilke, ΑΝΑτολικός, Το δωμάτιο της Ιουλίτας, ΕΠΤΑκυκλος. Και έχω γράψει τα βιβλία: Σχεδόν Εύθραυστοι Συσχετισμοί (Αθήνα, 1995-1997)-κείμενα, Το Ευπαθές Σώμα (1997) -μονόπρακτο, Δύσλεκτον (1998) και Νεκρός ο έρωτας (1999). Εκδίδω και διευθύνω το εγχειρίδιο ελληνικής και ξένης ποίησης Δέλ Έαρ (εξαμηνιαία κυκλοφορία). Και είμαι μέλος της National Association for Poetry Therapy.

Subtitle: 
Lady D(elear)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8429-66-8
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο