Product

Δοκίμια ψυχολογίας της θρησκείας

Product

Δοκιμιακά και άλλα

Δοκίμια, διηγήματα, ποιήματα

Κωδικός:
199048
Description: 

Το ότι οι τίτλοι και των τριών ειδών του λόγου Δοκίμια - Διηγήματα - Ποιήματα του βιβλίου, είναι γραμμένοι και κινούνται πάνω στα σύννεφα στο εξώφυλλο του βιβλίου, δεν είναι τυχαίο. Ο γράφων θέλει να καταδείξει πως και τα τρία είδη του λόγου γεννιούνται µε κύριο αρχικό κίνητρο τη φαντασία.
Τα Δοκίμια όμως έχουν σαν κύριο στοιχείο το πραγματικό. Σκέψεις και ιδέες αποδεκτές που καθορίζονται και διέπονται στο σύνολό τους απ' την κοινή λογική.

4,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το ότι οι τίτλοι και των τριών ειδών του λόγου Δοκίμια - Διηγήματα - Ποιήματα του βιβλίου, είναι γραμμένοι και κινούνται πάνω στα σύννεφα στο εξώφυλλο του βιβλίου, δεν είναι τυχαίο. Ο γράφων θέλει να καταδείξει πως και τα τρία είδη του λόγου γεννιούνται µε κύριο αρχικό κίνητρο τη φαντασία. Τα Δοκίμια όμως έχουν σαν κύριο στοιχείο το πραγματικό. Σκέψεις και ιδέες αποδεκτές που καθορίζονται και διέπονται στο σύνολό τους απ' την κοινή λογική. Τα Διηγήματα χαρακτηρίζονται απ' την τάση που έχουν να τέρψουν ή και να προβληματίσουν καμιά φορά τον αναγνώστη, αφού εμπεριέχουν και το στοιχείο "σασπένς" όπου αυτό επιβάλλεται. Τα Ποιήματα που ως εκ της ιδιότητάς τους να μπορούν να εμπερικλείουν πολύ νόημα σε λίγες λέξεις, εκφράζουν ποικίλα συναισθήματα ευχάριστα ή δυσάρεστα, και "κινούνται" περισσότερο ως είθισται να λέγεται, "ποιητική αδεία" στα σύννεφα, και στη σφαίρα της φαντασίας.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-8294-64-9
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-8294-64-9
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο