Product

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος

Product

Δουλειά χωρίς στρες

Δουλειά μια και καλή!

Κωδικός:
188512
Description: 

Για πρώτη φορά στα ελληνικά, ένα βιβλίο για τις πρώτες 30 μέρες, το καθοριστικότερο διάστημα σε μια δουλειά και πώς να τις αξιοποιήσει αποτελεσματικά ένας νέος εργαζόμενος.

Ένα εγχειρίδιο χωρισμένο σε 4 εβδομάδες , γεμάτο πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα με στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του νέου εργαζομένου και τη δημιουργία μιας εργασιακής εικόνας με γερά θεμέλια. Ένας οδηγός, βήμα- βήμα, γραμμένος με φροντίδα από μια έμπειρη Σύμβουλο Καριέρας και πρώην Διευθύντρια Προσωπικού.

6,45 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για πρώτη φορά στα ελληνικά, ένα βιβλίο για τις πρώτες 30 μέρες, το καθοριστικότερο διάστημα σε μια δουλειά και πώς να τις αξιοποιήσει αποτελεσματικά ένας νέος εργαζόμενος. Ένα εγχειρίδιο χωρισμένο σε 4 εβδομάδες , γεμάτο πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα με στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του νέου εργαζομένου και τη δημιουργία μιας εργασιακής εικόνας με γερά θεμέλια. Ένας οδηγός, βήμα- βήμα, γραμμένος με φροντίδα από μια έμπειρη Σύμβουλο Καριέρας και πρώην Διευθύντρια Προσωπικού. Το πρώτο βιβλίο της Μαρίνας Βογοπούλου από τις εκδόσεις Σμίλη, έρχεται να δώσει επαγγελματικές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα και ανησυχίες νέων εργαζομένων που μπαίνουν στην αγορά εργασίας με όνειρα , φιλοδοξίες αλλά και αγωνία.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-6880-27-3
Book pages: 
78
Book Dimensions: 
13χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-6880-27-3
Book pages: 
78
Book Dimensions: 
13χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο