Product

Δράκοι στη χειμωνιάτικη νύχτα

Product

Δράκοι στο φθινοπωρινό δειλινό

Δράκοι στην ανοιξιάτικη αυγή

Κωδικός:
78481
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο πόλεμος μαίνεται ενάντια στις στρατιές των δράκων της Βασίλισσας Τακίσις. Οπλισμένοι με τις μυστηριώδεις μαγικές σφαίρες των δράκων και την αστραφτερή, ασημένια δρακολόγχη, οι σύντροφοι φέρνουν ξανά την ελπίδα στον κόσμο. Όμως τώρα, στην αυγή της νέας ημέρας, τα σκοτεινά μυστικά που βασάνιζαν τόσο καιρό τις καρδιές των φίλων έρχονται στο φως. Προδοσία, δόλος, αδυναμία μπορεί να καταστρέψουν όλα όσα με τόσο κόπο έχουν κατορθώσει.
Η μεγαλύτερη μάχη που πρέπει να δώσουν είναι με τους εαυτούς τους.
Κι όμως, στο τέλος θα γίνουν ήρωες.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο πόλεμος μαίνεται ενάντια στις στρατιές των δράκων της Βασίλισσας Τακίσις. Οπλισμένοι με τις μυστηριώδεις μαγικές σφαίρες των δράκων και την αστραφτερή, ασημένια δρακολόγχη, οι σύντροφοι φέρνουν ξανά την ελπίδα στον κόσμο. Όμως τώρα, στην αυγή της νέας ημέρας, τα σκοτεινά μυστικά που βασάνιζαν τόσο καιρό τις καρδιές των φίλων έρχονται στο φως. Προδοσία, δόλος, αδυναμία μπορεί να καταστρέψουν όλα όσα με τόσο κόπο έχουν κατορθώσει. Η μεγαλύτερη μάχη που πρέπει να δώσουν είναι με τους εαυτούς τους. Κι όμως, στο τέλος θα γίνουν ήρωες.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-306-390-8
Book pages: 
463
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Μιάμιση δεκαετία μετά την πρώτη της συνεργασία με τον Tracy Hickman, η Margaret Weis έγραψε άλλα δέκα μυθιστορήματα βασισμένα στον κόσμο του Dragonlance, την τετράτομη γαλαξιακή περιπέτεια φαντασίας "Star of the Guardian", ενώ μαζί με το σύζυγό της, Don Perrin, έγραψαν τα "The Doom Brigade", "Knights of the Black Earth", "Robot Blues" και "Hung Out". Μαζί με τον Perrin έγραψαν επίσης το "Brothers in Arms", τη συνέχεια του "The Soulforge" που είχε γράψει παλιότερα η Weis. Πρόσφατα τελείωσε μαζί με τον Hickman μια άλλη τριλογία βασισμένη στον κόσμο του Dragonlance, με τίτλο "The War of Souls". Ζει ευτυχισμένη στο νότιο Ουισκόνσιν, σ' έναν αχυρώνα που έχει μετατρέψει σε σπίτι, παρέα με τους σκύλους, τις γάτες της και πάρα πολλά βιβλία.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-306-390-8
Book pages: 
463
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο