Product

Δυο άνθρωποι μιλούν για την ειρήνη του κόσμου

Product

Δύο από δύο

Δυο άντρες για τη Δάφνη

Κωδικός:
76437
Manufacturer: 
Description: 

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 1998
Μια τρομακτική καταιγίδα σαρώνει τη νύχτα αυτή τη Θεσσαλονίκη. Ο λυσσώδης Βαρδάρης δημιουργεί πολλά δυσάρεστα απρόοπτα. Απομονωμένη η Δάφνη από τα πάντα, υποχρεώνεται να βγάλει τη νύχτα στον καναπέ του σαλονιού της, παρέα με καφέ και τσιγάρα.
Ανίκανη κι ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε, ταξιδεύει μέσα από τις φωτογραφίες ενός άλμπουμ, στα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής της.

8,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 1998 Μια τρομακτική καταιγίδα σαρώνει τη νύχτα αυτή τη Θεσσαλονίκη. Ο λυσσώδης Βαρδάρης δημιουργεί πολλά δυσάρεστα απρόοπτα. Απομονωμένη η Δάφνη από τα πάντα, υποχρεώνεται να βγάλει τη νύχτα στον καναπέ του σαλονιού της, παρέα με καφέ και τσιγάρα. Ανίκανη κι ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε, ταξιδεύει μέσα από τις φωτογραφίες ενός άλμπουμ, στα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής της. Μέσα από την πάλη της εφηβείας, ξεκινάει το ταξίδι της η συντηρητική φοιτήτρια της ιατρικής. Εκεί που το παιδί και η γυναίκα αγωνίζονται να κατακτήσουν την ύπαρξή της. Προσπαθεί να γνωρίσει το σώμα της. Να γνωρίσει το αρσενικό και τελικά, εκεί στο τέλος της εφηβείας της, γνωρίζει την αγάπη! Δύσκολος κι αδιάβατος ο δρόμος της. Συνάντησε συμπληγάδες. Η απόλυτη μοναξιά κι ο θάνατος ήταν οι σύντροφοί της. Κι όταν, στο τέλος του πεντάχρονου ταξιδιού, οι άντρες της ζωής της έγιναν δύο... δύο έγιναν και τα διλήμματα της Δάφνης. Θα βρει τη λύση στο εφτασφράγιστο μυστικό που κρύβει η μητέρα της; Και η καρδιά της, που δεν μπορεί να διώξει κανέναν απ' τους δύο άντρες, έρχεται σε αντίθεση με το συντηρητικό τρόπο που μεγάλωσε. Τι θα κάνει; Ποιον απ' τους δύο άντρες θα κρατήσει, για να βρει επιτέλους τη γαλήνη, μετά από πέντε χρόνων καταιγίδα;
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-374-157-4
Book pages: 
284
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-374-157-4
Book pages: 
284
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο