Product

Είναι καλό να νιώθω άσχημα

Product

Είναι κανείς εδώ;

Είναι κανείς εγώ;

Κωδικός:
135301
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το πρώτο comics άλμπουμ των "Πειρασμών" του Soloup. Τίτλος του πρώτου βιβλίου: "Είναι κανείς Εγώ;"

Κεντρικός ήρωας και ...θύμα αυτών των Πειρασμών, είναι ο Αντώνιος.

Αποτραβηγμένος κάπου στην έρημο της Αιγύπτου, παλεύει μόνος με τους δαίμονες της ψυχής του. Όμως παρά την φαινομενική μοναξιά του, ο Αντώνιος δεν είναι εντελώς μόνος. Έχει για γείτονες έναν παράξενο σκορπιό και μια θυλική κόμπρα, την Κλεοπάτρα. Κι εκτός από αυτούς, ξεπροβάλουν κάθε τόσο από το πουθενά, ένα σωρό άσχετοι τύποι για να κάνουν τη ζωή του Αντώνιου ακόμα πιο δύσκολη.

7,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το πρώτο comics άλμπουμ των "Πειρασμών" του Soloup. Τίτλος του πρώτου βιβλίου: "Είναι κανείς Εγώ;" Κεντρικός ήρωας και ...θύμα αυτών των Πειρασμών, είναι ο Αντώνιος. Αποτραβηγμένος κάπου στην έρημο της Αιγύπτου, παλεύει μόνος με τους δαίμονες της ψυχής του. Όμως παρά την φαινομενική μοναξιά του, ο Αντώνιος δεν είναι εντελώς μόνος. Έχει για γείτονες έναν παράξενο σκορπιό και μια θυλική κόμπρα, την Κλεοπάτρα. Κι εκτός από αυτούς, ξεπροβάλουν κάθε τόσο από το πουθενά, ένα σωρό άσχετοι τύποι για να κάνουν τη ζωή του Αντώνιου ακόμα πιο δύσκολη. Το comic strip "Πειρασμοί" δημοσιεύεται από τον Σεπτέμβριο του 2005 στο περιοδικό "Γαλέρα". Το έργο συγκεντρώνεται σε ολοκληρωμένα album και θα ολοκληρωθεί σε 3 τεύχη.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6750-18-3
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
20χ28
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Soloup (Αντώνης Νικολόπουλος), έχει δημοσιεύσει κόμικς, comic strip και γελοιογραφίες σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες (Βαβέλ, Γαλέρα, Βήμα της Κυριακής, Goal news, και αλλού) ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως πολιτικός γελοιογράφος στην εφημερίδα "Το Ποντίκι". Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει δεκατρία προσωπικά άλμπουμ ενώ έχει εικονογραφήσει αρκετά εκπαιδευτικά, παιδικά και λογοτεχνικά βιβλία. Κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί άρθρα και αφιερώματά του (Ως3, Γαλέρα, Ποντίκι) για τη γελοιογραφία, τα κόμικς και άλλους δημιουργούς. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και είναι διδάκτωρ Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Διατηρεί δυο ηλεκτρονικές σελίδες: www.soloup.gr και anthropolikos.wordpess.com.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6750-18-3
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
20χ28
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο