Product

Είσαι και φαίνεσαι

Product

Είσαι καλά; Αυτό θα φορέσεις;

Είσαι καλά, γλυκιά μου;

Κωδικός:
123958
Manufacturer: 
Description: 

Λόγος που κυλάει όπως το νερό στο ποτάμι, με άψογη γραφή και γλώσσα κλασική. Η συγγραφέας είναι φανερό πως κατέχει τον τρόπο να τη χρησιμοποιεί και να δαμάζει.
Ένας πλούτος συναισθημάτων ξεκινά από κάθε σελίδα του βιβλίου. Ξανασυναντάμε επιτέλους τη γοητεία της ανθρωπιάς και τη μεγαλοσύνη στην απεραντοσύνη της ψυχής. Οι ήρωές της ακολουθούν ο καθένας το δικό του μαραθώνιο δρόμο που είναι μοναδικός, όπως μοναδικός είναι ο καθένας από μας.

16,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Λόγος που κυλάει όπως το νερό στο ποτάμι, με άψογη γραφή και γλώσσα κλασική. Η συγγραφέας είναι φανερό πως κατέχει τον τρόπο να τη χρησιμοποιεί και να δαμάζει. Ένας πλούτος συναισθημάτων ξεκινά από κάθε σελίδα του βιβλίου. Ξανασυναντάμε επιτέλους τη γοητεία της ανθρωπιάς και τη μεγαλοσύνη στην απεραντοσύνη της ψυχής. Οι ήρωές της ακολουθούν ο καθένας το δικό του μαραθώνιο δρόμο που είναι μοναδικός, όπως μοναδικός είναι ο καθένας από μας. Καταλαβαίνουμε κι εμείς, όπως εκείνη, ότι: "Δεν χρειάζονται πολλά τεχνάσματα για να πετύχεις το αληθινό, χρειάζεται μόνο προσπάθεια, επιμονή και υπομονή, να περιμένεις λίγο πριν εγκαταλείψεις ό,τι μέχρι εκείνη τη στιγμή έχεις καταφέρει". Μαθαίνουμε ακόμα πώς να κερδίζουμε παλικαρίσια τον αγώνα της ζωής, εκτιμώντας το σύνολο των εμπειριών που έχουμε ζήσει. Καίτη Τσιότσκα Φιλόλογος, καθηγήτρια-λογοτέχνιδα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8146-27-5
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελένη Μπερτσάτου γεννήθηκε στο Σκουροχώρι Ηλείας. Ασχολήθηκε με το γράψιμο από μικρή ηλικία λόγω της ανάγκης της για εσωτερική αναζήτηση.
Συμμετείχε πολλές φορές σε λογοτεχνικούς και ποιητικούς διαγωνισμούς, διηγήματα και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε αρκετές ανθολογίες. Έχει πάρει δύο πρώτα βραβεία για τα διηγήματα "Πρόσωπα - Η τριανταφυλλένια" και "Μια παράξενη ιστορία" αλλά και το 2ο βραβείο για το διήγημα "Μια συνηθισμένη μέρα" στο διαγωνισμό ποίησης και λογοτεχνίας το 2006 του ΠΟ.ΚΕ.Α.ΤΕ. Το 2007, στο λογοτεχνικό διαγωνισμό του περιοδικού "Ύφος" έλαβε έπαινο για το ταξιδιωτικό δοκίμιο "Οδοιπορικό στην Αίγυπτο". Διηγήματά της αλλά και άρθρα της για αθλητικά θέματα, έχουν φιλοξενηθεί σε σελίδες πολιτιστικών εφημερίδων και περιοδικών. Είναι μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Ε.Λ.Β.Ε.). Παράλληλα, ασχολείται με τον αθλητισμό και είναι δρομέας αντοχής.
Εργάστηκε στο ιδιωτικό τομέα στον Όμιλο Επιχειρήσεων Λάτσης και στην εταιρεία ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.. Επίσης διετέλεσε γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (International Society of Mastology). Για τρία χρόνια εργάστηκε ως εθελόντρια γραμματέας στο Σύνδεσμο Suzan Commen.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8146-27-5
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο