Product

Εισφορά στο χρονικό της κατοχής και της Εθνικής αντίστασης στην Αθήνα

Product

Είτε βραδιάζει είτε φέγγει μένει λευκό το γιασεμί, Ανθολόγιο - ημερολόγιο 2016

Είτε βραδιάζει είτε φέγγει είναι λευκό το γιασεμί, Ανθολόγιο - ημερολόγιο 2016

Κωδικός:
204966
Description: 

"Είτε βραδιάζει / είτε φέγγει / μένει λευκό / το γιασεμί": το αγαπημένο χαϊκού του Γιώργου Σεφέρη είναι ο τίτλος του ημερολογίου της Αιώρας για το 2016. Το ημερολόγιο κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, το γνωστό και δημοφιλές εβδομαδιαίο και, για πρώτη φορά φέτος, το ημερήσιο, που μας έχουν ζητήσει πολλοί φίλοι και αναγνώστες.

Tα κείμενα που φιλοξενούνται, μέσα από τη θεματική ποικιλία και την πολυφωνία τους, εμπνέουν αισιοδοξία, αποπνέουν θετική διάθεση και προτρέπουν στη βελτίωση του εαυτού μας και του κόσμου γύρω μας.

6,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Είτε βραδιάζει / είτε φέγγει / μένει λευκό / το γιασεμί": το αγαπημένο χαϊκού του Γιώργου Σεφέρη είναι ο τίτλος του ημερολογίου της Αιώρας για το 2016. Το ημερολόγιο κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, το γνωστό και δημοφιλές εβδομαδιαίο και, για πρώτη φορά φέτος, το ημερήσιο, που μας έχουν ζητήσει πολλοί φίλοι και αναγνώστες. Tα κείμενα που φιλοξενούνται, μέσα από τη θεματική ποικιλία και την πολυφωνία τους, εμπνέουν αισιοδοξία, αποπνέουν θετική διάθεση και προτρέπουν στη βελτίωση του εαυτού μας και του κόσμου γύρω μας. Τα ημερολόγια της Αιώρας, με σύγχρονη, απέριττη αισθητική, είναι λειτουργικά, κομψά και χρηστικά. Το εβδομαδιαίο κυκλοφορεί σε έξι (6) διαφορετικά χρώματα.
Subtitle: 
Εβδομαδιαίο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-5048-38-8
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Εβδομαδιαίο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-5048-38-8
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο