Product

Εγχειρίδιο εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Μασσαχουσέτης

Product

Εγχειρίδιο εξεταστέας ύλης γνωστικού αντικειμένου αρχαίας ελληνικής γλώσσας και γραμματείας

Εγχειρίδιο εντατικής νοσηλείας νεογνών

Κωδικός:
72402
Description: 

Τρίτη έκδοση του Εγχειριδίου Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, πλήρως ανανεωμένη και ενημερωμένη για να δώσει στον κλινικό έναν απαραίτητο οδηγό αναφοράς για μεθόδους και για τον τρόπο προσέγγισης της περίθαλψης των νεογνών.
Το βιβλίο διαιρείται σε τρία τμήματα: ιατρική περίθαλψη, Τεχνικές και Μέθοδοι, και Συνταγολόγιο, τα οποία έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία στοιχεία. Τρία εντελώς νέα κεφάλαια, σελίδες νέου σχήματος και κείμενο δύο χρωμάτων καθιστούν τον οδηγό πιο εύχρηστο και πιο απαραίτητο σ' όσους εμπλέκονται στην εντατική νοσηλεία νεογνών.

30,43 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τρίτη έκδοση του Εγχειριδίου Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, πλήρως ανανεωμένη και ενημερωμένη για να δώσει στον κλινικό έναν απαραίτητο οδηγό αναφοράς για μεθόδους και για τον τρόπο προσέγγισης της περίθαλψης των νεογνών. Το βιβλίο διαιρείται σε τρία τμήματα: ιατρική περίθαλψη, Τεχνικές και Μέθοδοι, και Συνταγολόγιο, τα οποία έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία στοιχεία. Τρία εντελώς νέα κεφάλαια, σελίδες νέου σχήματος και κείμενο δύο χρωμάτων καθιστούν τον οδηγό πιο εύχρηστο και πιο απαραίτητο σ' όσους εμπλέκονται στην εντατική νοσηλεία νεογνών.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-394-128-Χ
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
19χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-394-128-Χ
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
19χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο