Product

Εγχειρίδιο κλινικής ψυχιατρικής

Product

Εγχειρίδιο κοινωνικής ψυχολογίας

Εγχειρίδιο κλινικής ψυχοπαθολογίας

Κωδικός:
107656
Description: 

[...] Ο Παναγιώτης Ουλής ασχολείται από πολλά χρόνια με την ψυχοπαθολογία, τόσο από τη σκοπιά του κλινικού, όσο και από τις σκοπιές του ερευνητή και του θεωρητικού της μεθοδολογίας και θεωρίας της επιστήμης. Το παρόν βιβλίο του, κατά συνέπεια, συνδυάζει όλες αυτές τις πλευρές. Ο συγγραφέας βασιζόμενος στη μακρόχρονη εμπειρία την οποία έχει αποκτήσει με τους φοιτητές της Ιατρικής και τους ειδικευόμενους ψυχιάτρου, καθορίζει και περιγράφει το "σώμα" της Κλινικής Ψυχοπαθολογίας, στους διάφορους τομείς των ψυχικών λειτουργιών.

22,93 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Ο Παναγιώτης Ουλής ασχολείται από πολλά χρόνια με την ψυχοπαθολογία, τόσο από τη σκοπιά του κλινικού, όσο και από τις σκοπιές του ερευνητή και του θεωρητικού της μεθοδολογίας και θεωρίας της επιστήμης. Το παρόν βιβλίο του, κατά συνέπεια, συνδυάζει όλες αυτές τις πλευρές. Ο συγγραφέας βασιζόμενος στη μακρόχρονη εμπειρία την οποία έχει αποκτήσει με τους φοιτητές της Ιατρικής και τους ειδικευόμενους ψυχιάτρου, καθορίζει και περιγράφει το "σώμα" της Κλινικής Ψυχοπαθολογίας, στους διάφορους τομείς των ψυχικών λειτουργιών. Για λόγους σύνδεσης με τις ερμηνευτικές θεωρίες της ψυχοπαθολογίας, συχνά παραθέτει κριτικά τις διάφορες θεωρητικές εξηγήσεις, όπως και τα ερευνητικά ευρήματα που εξηγούν τα ψυχοπαθολογικά φαινόμενα. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-452-007-5
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης Ουλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα και Ψυχιατρική στη Γαλλία. Διδάκτωρ Ψυχιατρικής και Φιλοσοφίας των Επιστημών, εργάζεται από το 1989 στην Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο). Έχει δημοσιεύσει 100 περίπου μελέτες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και βιβλία.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-452-007-5
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο