Product

Ειδικός απεσταλμένος

Product

Ειδικός εφαρμογών αισθητικής

Ειδικός εμπορίας, διαφήμισης και προώθησης προϊόντων

Κωδικός:
193546
Description: 

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα αξιόπιστο και έγκυρο βοήθημα, που θα αποτελέσει μοναδικό σύμμαχό σας για την επιτυχία στις εξετάσεις, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να συστηματοποιήσετε τις γνώσεις σας.

Καλύπτει πλήρως τα θέματα του θεωρητικού μέρους των εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ, ενώ οι απαντήσεις των ερωτήσεων είναι γραμμένες με τρόπο απλό, κατανοητό, αλλά και ολοκληρωμένο, με στόχο να διευκολύνουν τους σπουδαστές που επιθυμούν γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα.

11,29 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα αξιόπιστο και έγκυρο βοήθημα, που θα αποτελέσει μοναδικό σύμμαχό σας για την επιτυχία στις εξετάσεις, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να συστηματοποιήσετε τις γνώσεις σας. Καλύπτει πλήρως τα θέματα του θεωρητικού μέρους των εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ, ενώ οι απαντήσεις των ερωτήσεων είναι γραμμένες με τρόπο απλό, κατανοητό, αλλά και ολοκληρωμένο, με στόχο να διευκολύνουν τους σπουδαστές που επιθυμούν γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα. Ωστόσο, το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στους σπουδαστές ΙΕΚ. Περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει γνώσεις για τα καθήκοντα ενός στελέχους επιχείρησης που δραστηριοποιείται στους τομείς της εμπορίας, της διαφήμισης και της προώθησης προϊόντων, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον.
Subtitle: 
Ερωτήσεις πιστοποίησης ΙΕΚ
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-461-471-1
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ερωτήσεις πιστοποίησης ΙΕΚ
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-461-471-1
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο